Obs deneyemiyorum malesef yayın anahtarı vermiyor tiktok sadece kendi platformundan yayına izin veriyor. Onu ben çözerim en büyük sıkıntım donmasıydı onu hallettik ya gerisi önemli değil hocam. Allah razı olsun tekrardan. Hayırlı günler.
İ
İnş hocam çözemediğim tek bir poblem kaldı. Oda Tiktok live studio programını açınca oyunda olan fps kayıbı. Fps rakamsal olarak düşmüyor fakat gözle hissedilen 240 hz den 150 ye falan düşüyor. Kontol etmem gereken bir şey varmı ?
Hocam merhaba dün 3-4 saat oynama fırsatım oldu. Ne donma oldu ne kitlenme sistemde saat gibi çalışıyor. Allah razı olsun senden de çok yardımcı oldun. Sorunum çözüldü sanırım.
Üstad merhaba. Dediklerini harfiyen yaptım. Yapmadan önce dikey ekran kartı aparatını kasadan çıkartıp anakarta taktım ve yayını açıp deneme yaptım ufak ufak fps droplar yaşıyordum daha önce aparatı çıkartınca yaşamadım. Sonrada dediklerinizi yaptım. 1 saate yakın oynadım. Herhangi bir donma...
Hocam 1 haftadır yaşıyorum bu problemi. Birden donduğu için Power dan kapatmaktan başka seçenek kalmıyor.
1684487774
Başka türlü kapatamıyorum. Donanımlar kitleniyor.
Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım bir problemi çözemiyorum ne yaptıysam sorunu bulamadım. Live Studio'dan yayın açıp oyuna girdiğimde bilgisayarım biraz zaman geçtikten sonra donuyor ekran vs. hiçbir donanım çalışmıyor Power'dan kapatmak zorunda kalıyorum. Her bileşen yeni sayılır fakat...