vorstelleNN isimli üyenin son içerikleri

1. V

Yardım Bu Digitürk sitesi orijinal mi

Merhaba arkadaşlar, Ben de detaylıca baktım bu konuya — özellikle şu siteyi gördüm: https://digiturknet.com.tr/ Ama gördüğüm şikâyetlere göre bu site resmî değil, dikkatli olmakta fayda var. Benim tavsiyem: Yıllık spor paketi almak istiyorsan, şu adımları izlersen daha az risk alırsın Fiyatlar...
  2. V

DİGİTÜRK MODÜL Kullanan Varmi ?

Ben bir süredir modül kullanıyorum. Uydu üzerinden çalıştığı için internetten bağımsız, o yüzden maç sırasında takılma pek yaşamadım. Cihazın TV ile uyumluluğu önemli. Bazı eski modellerde kanal geçişi biraz yavaş olabiliyor ama genel olarak memnunum. Paketleri sezon sonu almayı düşünüyorsan...
  3. V

Kutulu Digiturk Alınır mı

Selamler, ben de Bankkart kampanyasını gördüm ve kutulu üyelik peşindeyim çünkü maçlarda gecikme istemiyorum. İlk aylık kampanyası mantıklı duruyor. Paketleri karşılaştırmak için şuradan baktım, faydası oldu: digiturk.net.tr/paketler/digiturk-paketleri Kurulum sorunu yaşamamak için kurulum...
  4. V

Yardım Digiturk alacağım ama ??

Fiyatlar sezona göre değişiyor, genelde kampanyalar da oluyor. Güncel paketleri buradan kontrol edebilirsin: digiturk.net.tr/paketler/digiturk-paketleri
Geri