vortex' isimli üyenin son içerikleri

1. vortex'

Öneri Max 20 k telefon önerisi

Şarjının iyi gitmesi önemli.Fiyatta birkaç bin esneme olabilir.Önerilerinizi bekliyorum.
  2. vortex'

Arkadaşlarım benle hiç ilgilenmiyor

Çok fazla o arkadaşlarına takılı kalma.Başka kişilerle de vakit geçirmeye çalış.Yeni hobiler edinebilirsin
  3. vortex'

AYT Fizik Kaynak Önerisi

3D bana ağır gelmişti.Konuya fazlasıyla hakim değilseniz kafa karıştırıcı olabilir.Bilgi sarmalı öneriyorum orta seviye iyi bir kitaptır
  4. vortex'

Mert Hocanın Kampı Hakkında

Yüz yüze ise yorum yapamam ama youtubedaki kampı ise bence başarılı verim alırsın.
  5. vortex'

Mert Hocanın Kampı Hakkında

Yüz yüze mi youtubedan mı?
  6. vortex'

1650 super 3500x ederi nedir?

- AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz 35MB Soket AM4 Kutusuz İşlemci - Gigabyte B450M S2H V2 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart -PNY XLR8 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram -PNY GeForce GTX 1650 Super Single Fan 4GB GDDR6 128Bit DX12 Ekran Kartı -PNY CS900 480GB 550/500MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - GamePower...
  7. vortex'

Vakıf Üniversiteleri Yemek Ücretleri

Teşekkürler hocam bilgilendirme için
  8. vortex'

Tek öğün ücreti mi?
  9. vortex'

Teşekkürler 1754773875 Teşekkürler
  10. vortex'

Arkadaşlar merhaba.Vakıf üniversitelerinde yemek ücretleri devlet üniversitelerine göre daha mı fazla? Birde özel üniversitede burslu okuyan öğrencilere ücretsiz devlet yurdu çıkıyor mu?
  11. vortex'

Öneri 40k laptop alınır mı?

Merhabalar.Bu alınır mı,kronik vs. bir sorun çıkarır mı? Asus TUF Gaming FA507NUR-LP005 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar https://app.hb.biz/DG9gow3wpCi0
  12. vortex'

Genel Sağlık Sigortası (GSS) Borcu

Hocam SGK ile görüşün.Ben de bir yıl mezuna kaldığım için 4000 liraya yakın borç çıkmıştı.Mecbur ödedim.
  13. vortex'

YKS yaklaşıyor ne yapmalıyım?

Zaten seneye hallederim gibi bir kafaya girip de şu 20 günlük süreç de çalışmamazlık yapma.Emin ol yaptığın plandaki gibi olmuyor her şey.Eğer bu sene yapacağın sıralamayı önemsiyorsan ful ayt kas(garanti çıkan kolay konulara bakabilirsin)değilse şimdiden programını ayarlayıp tyt-ayt çalışması...
  14. vortex'

Sizce dil bilmem beni herhangibir meslekte 1 adım öne atarmi

Hocam nerden öğrendiniz?
  15. vortex'

20 LİK DİŞ ÇEKİMİ ACİL

Anladım.Geçmiş olsun
Geri