Steam, oyun ilerlemenizi bulut üzerinden senkronize edebilir. Sıfırdan başlamak için önce bu özelliği kapatmanız gerekmektedir.
Steam İstemcisini Açın...
Eğer temel ihtiyaçlarınız (net mikrofon, temel oyun sesleri) için Nova 1 yeterliyse ve bütçeniz kısıtlıysa, Nova 1'i tercih etmek mantıklı olabilir. Ancak...
@Vouxy arakadaşımız da bnden hemen önce bnm dediklerimi yazmış, sizin kullanım amacınıza yazdıklarınıza göre beyaz 620 modelide işinizi görür ,fikir...
Şimdi diğeri daha beyaz ton diye seçiliyorsa bir şey diyemem tabi tercih meselesi. Aradaki farka b 650 daha iyi vrm soğutma yapısı .,usb sayısı , 5.0...
B650 yonga seti, A620’ye göre daha iyi VRM, daha fazla genişleme ve geleceğe yönelik daha fazla esneklik sağlar. Özellikle orta/üst seviye işlemcilerle veya...
Güç Seçenekleri: Denetim Masası > Güç Seçenekleri’nden ‘Yüksek Performans’ modunu seçin. Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcısı Özellikleri > Güç Yönetimi...
BIOS güncellemesi yapın: Asus Maximus Hero VIII anakart Z170 çipsetli olduğu için i5-7600K işlemciyi tam desteklemesi için BIOS’un güncel olması gerekiyor...
Aynı anakart bende var ilk çıktığında almıştım şu an tekrar almam. PSU ben de yeni aldım bunun 1200W olanını aldım ama bu da alınır. FSP Hydro G PRO 1000W...
Dostlar selam bilgisayarda bir kontrolcü arıyordum ve Dualsense almaya karar verdim
Neden almaya karar verdim? çünkü ilerde kesinlikle PS5 alacağımı...