Vouxy isimli üyenin son içerikleri

1. Vouxy

Kış lastiği Continental mi Bridgestone mi ?

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah.
  2. Vouxy

Hocam bende arada lastik başına 1.5k fiyat farkı da vardı o da biraz etkiledi beni, bence continental daha kalitelidir fiyat farkı da fazla değil continental alın. 1762286218 Bu arada daha uyguna alabilirsiniz bence biraz takip edip veya bayileri arayıp pazarlık yapıp fiyat alarak. Çünkü bir de...
  3. Vouxy

Aynı şekilde iki marka arasında kalmıştım ben de ve ebat 235 50 r19. Bridgestone Blizzak 6 aldım. Çünkü karşılaştırmalara baktım ve Continental WinterContact TS 870 P'ye göre ıslak zeminde Bridgestone daha iyiydi, kışın o kadar kar kalmıyor genelde sulu oluyor zeminler ve ıslak performans daha...
  4. Vouxy

Sistemimi parça parça mı satmalıyım yoksa komple mi

[H3 id='+Para+Listesi+ve+Fiyatlar']🧩 Parça Listesi ve Fiyatları[/H3] Parça Sıfır Fiyat (₺) 2. El %10 İndirimli (₺) Ryzen 7 9800X3D 21.900 19.710 ROG Strix X870E-E Gaming Wifi (Anakart) 23.000 20.700 TUF Gaming RTX 5080 (Ekran Kartı) 77.000 69.300 Trident Z5 Neo DDR5-6000MHz 32GB 6.090...
  5. Vouxy

Bu arada ben olsam hem parça parça hem komple koyardım parçalara nazlanırdım komplesini uygun tutardım
  6. Vouxy

Ne kadar ediyor bu sistem 50 veriyim :kappa:
  7. Vouxy

Hala satılık mı? :kekw:
  8. Vouxy

KLİMA SON KARAR YARDIM

Alarko flair 18 aldım ben geçen ay baya memnunum tavsiye ederim.
  9. Vouxy

SU ARITMA CİHAZI ÖNERİSİ

Brita sürahimin yosunlanması sonucu 2 hafta önce şu arıtma cihazını internetten aldım Philips AUT3063/62 Dijital Pompalı Su Arıtma Cihazı cihaz geldiğinde üstündeki numarayı arayıp kurulum talebi ilettim ihlas servisi kuruyormuş gelip kurdu ve şu an gayet memnunum tavsiye ederim.
  10. Vouxy

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Güncellemesini yapmışsınızdır herhalde ama her şey de doğru gibi nasıl hemen mi kapalı oluyor?
  11. Vouxy

Rehber FreeDOS PC'ye Windows 11 Kurulum Rehberi (Nasıl Format Atılır?)

Evet hocam, aynen öyle. Eski sistemlerde Windows 11 bazen UEFI veya TPM hatası veriyor, ama tamamen imkânsız değil. Rufus ile bu kontrolleri kaldırarak kurulum yapılabiliyor ama stabilite ve performans sıkıntılı olabiliyor. Bu yüzden bence de o tarz sistemler için Windows 10 çok daha mantıklı...
  12. Vouxy

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Hayır uygulamanın açık kalmasına gerek yok eğer bu şekilde seçtiysen olmuştur.
  13. Vouxy

MAX 25K BÜTÇEYE LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, inşaat mühendisi için uygun maksimum 25K bütçeye laptop önerebilir misiniz?
  14. Vouxy

Yardım Bu Bilgisayarı Almayı Düşünüyorum. (46K TL)

Alman malı iyidir herhalde ama garantisi nasıl oluyor ona bakmak lazım.
Geri