Benim masa IKEAdan 4 senedir kullanıyorum çok memnunum. https://www.ikea.com.tr/urun/trotten-beyaz-160x80-cm-yuksekligi-ayarlanabilen-calisma-masasi-79429602 Yükseklik ayarlı olması benim için önemliydi o yüzden almıştım. şu da güzel duruyor...
Dikkat etmemişim ben onu kapatınca biraz azalmıştı takılma. Dediğim gibi ben anakartta diye düşünmüştüm sorun çünkü PSU falan da değiştirmiştim ben belki ondandır vs diye ama hala tam anlamıyla çözemedim bazen aşırı yapıor kapatıp açınca çözülüyor. Format atmayı da deneyemedim henüz baya yoğun...
nvdia app'ten sistem kısmından g-sync kapatıp dene hocam.
1770278937
Bu arada aynı anakart bende de var ve bende de donma takılma oluyor pcyi kapatıp açmam gerekiyor çoğu zaman hala tam çözemedim.
Hocam bende arada lastik başına 1.5k fiyat farkı da vardı o da biraz etkiledi beni, bence continental daha kalitelidir fiyat farkı da fazla değil continental alın.
1762286218
Bu arada daha uyguna alabilirsiniz bence biraz takip edip veya bayileri arayıp pazarlık yapıp fiyat alarak. Çünkü bir de...
Aynı şekilde iki marka arasında kalmıştım ben de ve ebat 235 50 r19. Bridgestone Blizzak 6 aldım. Çünkü karşılaştırmalara baktım ve Continental WinterContact TS 870 P'ye göre ıslak zeminde Bridgestone daha iyiydi, kışın o kadar kar kalmıyor genelde sulu oluyor zeminler ve ıslak performans daha...