Hocam bende arada lastik başına 1.5k fiyat farkı da vardı o da biraz etkiledi beni, bence continental daha kalitelidir fiyat farkı da fazla değil continental alın.
1762286218
Bu arada daha uyguna alabilirsiniz bence biraz takip edip veya bayileri arayıp pazarlık yapıp fiyat alarak. Çünkü bir de...
Aynı şekilde iki marka arasında kalmıştım ben de ve ebat 235 50 r19. Bridgestone Blizzak 6 aldım. Çünkü karşılaştırmalara baktım ve Continental WinterContact TS 870 P'ye göre ıslak zeminde Bridgestone daha iyiydi, kışın o kadar kar kalmıyor genelde sulu oluyor zeminler ve ıslak performans daha...
Brita sürahimin yosunlanması sonucu 2 hafta önce şu arıtma cihazını internetten aldım Philips AUT3063/62 Dijital Pompalı Su Arıtma Cihazı cihaz geldiğinde üstündeki numarayı arayıp kurulum talebi ilettim ihlas servisi kuruyormuş gelip kurdu ve şu an gayet memnunum tavsiye ederim.
Evet hocam, aynen öyle. Eski sistemlerde Windows 11 bazen UEFI veya TPM hatası veriyor, ama tamamen imkânsız değil. Rufus ile bu kontrolleri kaldırarak kurulum yapılabiliyor ama stabilite ve performans sıkıntılı olabiliyor. Bu yüzden bence de o tarz sistemler için Windows 10 çok daha mantıklı...