Voxx isimli üyenin son içerikleri

1. Voxx

Ayakkabı tavsiyesi verir misiniz?

elimdekini doğrudan bulamadım maalesef, en yakın örneği "UA Charged Surge 4".
  2. Voxx

Fitness'a nasıl başlanmalı?

hocam siz gerekeni dediniz ben çok ekstra bir şey beklemiyorum. anlattıklarım farklı bir durum, ana amacım vücudumu güçlendirmke şuanda.
  3. Voxx

Ayakkabı tavsiyesi verir misiniz?

ayakkabı önermem zor ancak rahatlık önemliyse kesinlikle skechers seviyesinde bir rahatlık bence yok şuanda. Her zaman en rahatlar onlar da oldu. Düz taban probleminden dolayı yaklaşık 7yıldır under armour giyiyorum, bir şans verilebilir fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama tasarım olsun,rahatlık...
  4. Voxx

18
  5. Voxx

hiç hesaplamadım ancak haftada 3 basket ile uğraşıyorum. 2 saat genellikle 10dk ara hariç antrenmanım oluyor bu 3 günde. Bunun sonunda ise 1 saat maç yapıyoruz aramızda. Sonra bide 30dakika eve yürüyerek dönüyorum. Şuan sezon bittiği için keyfine oluyor ama yine de gidiyorum. Kaç kcal...
  6. Voxx

hocam nerden tutsak elden kalıyor, yiyerek almam mümkün değil; hem metabolizmam hızlı hem de zaten halihazırda yaktığım enerjinin üstüne yiyecekle koyamıyorum yüksek ihtimalle zorlasam kusarım hemen.
  7. Voxx

onları söylemeyi unuttum evet, 1,84 68 kiloyum şuanda.
  8. Voxx

maalesef derslerden dolayı herşeye yetişemiyorum. Antrenman,seçme derken oraya bir 2,3 ay daha gelir (farazi). Ama ana amaç dayanıklılığımı arttırmak olacağı için dedikleriniz uygularım.
  9. Voxx

hocam aslında basketbol benim şuanki alanım. uzun hikaye ama yaklaşık 7,8 ay sürem var, amerikan futboluna başlayacağım üniversiteye geçince. Koşucu olarak oynasam bile kasa ihtiyacım var biraz.
  10. Voxx

teşekkürler ikinize de, pek bilgim olmadığı için soruyorum full-body için özel bir antrenman var mı?
  11. Voxx

vücudum spora uygun olacağı için full body'den sonra doğrudan ağırlıkları bir kademe yükseltmem doğru olur mu? Çünkü yağlı bir vücudum yok doğrudan hızlı sonuç alabilirim herhalde.
  12. Voxx

ATK Markasının En F/P Mouse Modeli Hangisidir?

Air ultimate'e göre adı üstünde hafif. Ben 92 gram mousedan geçince ultimate tercih ettim batarya daha önemliydi. Genellikle air switchleri daha çok insanın hoşuna gitmiş ultimate nazaran. Eğer lol gibi sürekli basacağın bir oyun oynamıyorsan tercih edilebilir.
  13. Voxx

ATK Markasının En F/P Mouse Modeli Hangisidir?

kendim a9 ultimate kullanıyorum, gayet güzel. Y9 versiyonu a9'un ergonomi versiyonu (içe doğru girintisi var). Sky F1 serisi eğer küçük ele sahipsen güzel. X1 ise viper 3 klonu biraz daha büyük diğer ikisine nazaran. Hepsi güzel mouselar ve birbirlerine yakınlar. Tek fark gözle görülür derece...
  14. Voxx

iyi akşamlar, yaklaşık 3 yıldır amatör basket oynuyorum okul takımında. Şutör gard pozisyonunda olduğum için topları yetiştirebiliyorum ancak artık bazı noktalarda dayanıklılığım yetersiz kalıyor. Uzaktan bakınca da kol olarak pek memnun değilim kendimden. Yaklaşık 1 ay sonra sınavlarım bitince...
  15. Voxx

Gamenote h2002d vs Cooler Master ch321

İyi günler bu iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım?
Geri