vRexsu2 isimli üyenin son içerikleri

1. V

Bu sisteme kasa önerisi

psu suz kasası yok galiba
  2. V

Bu sisteme kasa önerisi

3k civarı aşabilirde ama daha ucuz olursa daha iyi olur.sessiz ve sıcak olmasın kasa fiyatı çok önemli değil
  3. V

Bu sisteme kasa önerisi

asus b650m k galax rtx 5070 ryzen 7 7700 High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD psu bunlar için bi kasa önerisi lazım önemli olan hem içerisi sıcak olmasın hemde sesi olabildiğince az olsun
  4. V

🔥İndirim High Power Performance FS 850W Gold PSU 4.599 TL - B+ Seviyesi

[H3 id='bitFenix+Ceto+Premium+Edition+ARGB+Fanl+750+W+ATX+Oyuncu+Kasassn+kullanyorum+fakat+ok+sesli+alyor+bide+arada+skntlar+oluyo+biraz.+bunu+almak+mantkl+m+yoksa+kasa+m+alaym+direkt+yeni+.+kasa+zellikleri+rtx+5070+ryzen+7+7700']bitFenix Ceto Premium Edition ARGB Fanlı 750 W ATX Oyuncu...
  5. V

Kasa sıcak ve sesli çalışıyor

asus b650m k var 1768929941 o fanları nereye takacağım birde önerdiğiniz fan varsa link veya isim atar mısınız
  6. V

sistemi alalı 1 yıl daha olmadı hiç değiştirmedim termal macunu 1768925663 dediğiniz özellik pbo mu biosta öyle bir şey var
  7. V

bilmiyorum hocam baktım kasa çok sıcaktı sonra işlemci kaç derece diye baktım 85 i görüyodu 1768925150 o ne oluyo
  8. V

istediğiniz oyun varsa deneyebilirim 1768924977 valorantda ful ayarlarda 80 83 arası gidiyo derece
  9. V

Thermalright Peerless Assassin 120 SE yani forza 5 oynuyodum 85 derece oluyordu işlemci diğer oyunlarda tam bakmadım
  10. V

rtx 5070 galax amd ryzen 7 7700 (kule tipi fanla çalışıyor) böyle bi sistemim var kasa ve psu olarak BitFenix Ceto Premium Edition 750w lık kasası var şikayetçi olduğum durum hem kasa çok sesli çalışıyor hemde çok sıcak oluyor içerisi birde oyunlarda işlemci 85 derece falan görüyo kule tipi fan...
  11. V

🔥İndirim Philips Kablosuz Kulaklık 1999₺

kaliteli bir ürün mü alınır mı
  12. V

Rx 9070xt Ryzen 7 9700X sistem alınır mı?

anakartı b650 ye yükseltebilirsen bi şekil fena olmaz
  13. V

Aula f87 pro keycaps öneri

aula f87 de tuşlar açık mavi olduğu için göremiyorum ve bu arada sıkıntı çıkarıyor güzel görünen ve klavyeye uygun keycaps önerir misiniz. şeffaf olursa dahaq iyi olur
  14. V

Havit.com iade kabul etmeme

havit.comdan kulaklık aldım ve bana ulaştıktan 3 gün sonra kargoladım ve 1 gün kullandım sadece geriye kalan günler durdu kutuda ve şuanda bana sadece kulaklığındaki eksikleri tamir ettik geri yolluyoruz diyolar iade istedim yapamayız kutuyu açmışsınız diyolar.açmadan bozuk olduğunu nasıl...
  15. V

Yardım Havit huaxu x1 kulaklık sıkıntısı

merhaba öncelikle kulaklığı 1 hafta önce aldım ve şuanda yaşattığı sıkıntılar -kulaklık kabloyla bağlıyken iyi ses veriyo ve tüm tuşlar çalışıyor fakat dongle la takınca yada bluetooth la bağlanınca ses kayıyo yandaki tuşlar çalışmıyor. -mikrofunu çok değişik gelşmeye başladı başlarda iyidi...
Geri