vrnt isimli üyenin son içerikleri

1. V

SAP ERP WORK SOFTWARE

ESP ERP yazılım uygulamasına ücretsiz sahip olabileceğim bir site varmı ?
  2. V

5800x3D ve b450m s2h

pekala minimum fiyatlı en uygun anakart öneriniz nedir ?
  3. V

5800x3D ve b450m s2h

5800x3D alacağım r7 2700x yerine b450m s2h anakartıma. Anakartı değiştirene kadar geçici olarak kullansam mutlu olur muyum olumsuz yönleri olur mu güzel bir sıvı soğutucu ve iyi bir sirkülasyon ile anakartım bana performansı yansıtmayı engeller mi ?
  4. V

Kasaların ön paneline kendi yorumunu katan kişi

Merhaba, bir video da patlamıştı ya bilirsiniz bilgisayar kasalarının ön panellerini kasa modeline uygun bir şekilde kendince tasarlayan bu sayede hava akışını daha güzel hem de görünümü daha güzelleştiren bir genç vardı.Bu yaptığını satıp kaar elde ediyordu.Bu başarılı arkadaş kimdi...
  5. V

gaming wireless kulaklık önerisi

Merhabalar, Kablosuz mikrofon kalitesi ve ses kalitesi en güzel wireles + bluetooth gaming kulaklık arıyorum. Fiyat önemli değil tam olarak bu hangisi çok marka var :unsure:
  6. V

Yardım Steam Oyun İadesi Yapıldı Fakat Hesabıma Para Gelmedi

bir kaç gün içersinde geliyor
  7. V

Bu kasanın bu konumuna sıvı sogutma takılabilir mi ?

kasa modelin nedir ?
  8. V

Bu kasanın bu konumuna sıvı sogutma takılabilir mi ?

Merhabalar, bir makale de görmüştüm kasanın önündeki üç fanın kasa içinden arkasına sıvı sogutma takıyorlar 240 lık, 3 lü fanın 2 si direkt olarak sıvı sogutma fanlarına vuruyor havayı hava oradan da işlemci ile temaslanıyor kalan bir fan da önden içeriye ekran kartına doğru hava veriyor. normal...
  9. V

Bilgisayarımı güncelleme zamanı

Anakart satmayı düşünmemiştim
  10. V

psu 600 wat 20 k toplam bütçe elimdekiler satılıcak zaten
  11. V

gigabyte b450 s2h anakart r7 2700x işlemci gtx 1660 super oc var. Güncelleme düşünüyorum. Sizce 16 gb ramimi 32 yapsam r7 2700x yerine 5800x3d e geçsem. Ekran kartı da belki 3060ti falan nasıl olur sizce ? Anakart düşük kalır diyeceksiniz biliyorum ama amacım overclok değil.
  12. V

Elimde Son Kalanlar Ne Kadar Eder?

cloud 2 wireles mi ?
  13. V

sıvı soğutma ve monitör önerisi

Tek eksi yönünü düşündüğüm raylı sistem yok monitörde onu da ben dışarıdan bi askı aparatı alarak çözdüm.
  14. V

sıvı soğutma ve monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27gn600-b-ultragear-full-hd-1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html fiyatı tuzlu gelir mi bilmem ama kendi monitörüm, Öncelikle 27 ekran boyutu var ve 24 kullanmama rağmen kesinlikle 27 ile rekabetçi oyunlar da normal oyunlar da çok daha güzel ve...
Geri