vroulike isimli üyenin son içerikleri

1. V

Müzik dinlemek ve telefonda konuşmak için Kulak içi bluetoothlu kulaklık önerisi

Selamlar, bütçem yaklaşık 2500,2800 dışarıda müzik dinlemek için mikrofonlu kulak içi bir kulaklık önerir misiniz ?
  2. V

modlu minecraft sunucumda oluşan sorun

merhaba, modlu Minecraft serverı açmıştım tamamiyle survival amaçlı fakat böyle bir sorunla karşılaşıp duruyorum. Oyunum orjinal serverı da aternos üzerinden açtım
  3. V

Yardım bilgisayarımda wi fi simgesi ve bağlantısı yok (windows 11)

hocam sanırım bu donanımsal bir sorun zahmet ettiğiniz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim ilerleyen günlerde teknik servise götüreceğim artık
  4. V

yok o kadar değil 😁 hem wifi sekmesi direk yok 1698575785 tam olarak varsa da hangi dosyayı silmem gerekiyor
  5. V

içerisindeki tüm sürücüler ve bu şekilde bağlanamıyorum usb ve bluetooth deniyorum şuanda
  6. V

ne yazık ki telwfonumdan bu olmuyor sanırım ios olduğundan dolayı 1698574642 işte ne yazık ki internet paylaşamıyorum çünkü bağlanmıyor
  7. V

bu sorun yüzünden telefon internetine de bağlanamıyorum ne yazıkki 1698574093 tam olarak o sürücünün ismi ne monster flashbellekte var mı bakayım
  8. V

şimdi hatırladım monsterın verdiği flashbelleklerde sürücüler vardı tam olarak hangi sürücüyü silip yüklemeliyim
Geri