VtecKicked isimli üyenin son içerikleri

1. V

40k Bütçe İçin Laptop Önerisi

En fazla 42k bütçeye çıkabiliyorum , kronik sorunu en az olan sıfır olarak bu bütçede neler önerirsiniz?
  2. V

2. El Laptop Alınır mı?

Haklısınız hocam 😄
  3. V

2. El Laptop Alınır mı?

Kafada netleştirdiğim zaman forum açacağım , galiba sıfır almak daha mantıklı gibi
  4. V

2. El Laptop Alınır mı?

Garantisi devam edenlerden düşünüyorum
  5. V

2. El Laptop Alınır mı?

Bilgisayar konusuna hakimim ancak laptop kullanma şansım olmadı , daha narin cihazlar olduğu için kafamda epey bi soru işareti var
  6. V

2. El Laptop Alınır mı?

Üniversite sebebiyle çok severek kullandığım ve 2. el topladığım masaüstü bilgisayarımı dağıtmayı düşünüyorum , 3 senedir kullanıyorum taş gibi çalışmaya devam ediyor , sizce 2. el laptoplara bulaşmak mantıklı mı , daha hassas cihazlar olduğu için kafamda biraz şüphe var siz ne düşünüyorsunuz?
  7. V

Steam Neden Açılmıyor???

Onu yaptığımı söylemiştim zaten hocam
  8. V

Steam Neden Açılmıyor???

Arka planda çalışıyor ama uygulamaya giremedim çok tuhaf
  9. V

Steam Neden Açılmıyor???

Kaç kere tıkladım açılmıyor , görev yöneticisinden kapatıp tekrar açılması için tıklıyorum tepki yok
  10. V

Gecikme Değerimi Nasıl Görebilirim

Nvidia ekran kartı kullanıyorum , framegen teknolojisinin ne kadar gecikmeye sebep olduğunu görmek istiyorum , bunun için ortalama pc gecikmesine mi bakmalıyım?
  11. V

Rtx 5060 + R5 5600x Darboğaz Yapar mı?

İşlemcimi 4.6 ghz overclock ile kullanıyorum , bu ekran kartıyla darboğaz yapmaz diye düşünüyorum ama sizlerinde fikrini almak isterim
  12. V

Ekran Kaydında Mikrofon Patlıyor

Wo Mic uygulaması aracılığıyla telefonun mikrofonunu kullanıyorum , kayıt alıp izlediğim zaman sesde patlama oluyor bunu nasıl çözebilirim , Nvidia ekran kartı kullanıyorum
  13. V

RTX 5000 serisinde MFG iyi mi

Anladım teşekkürler 1777382445 Sağolun hocam , yarın gelince deneyeceğim
  14. V

Hangi moda kadar tavsiye edersiniz , 4x modunda sırıtıyor mu 1777326308 Teşekkürler hocam
  15. V

2. el 4060 parasına garantili şekilde aldım
Geri