Vturex isimli üyenin son içerikleri

1. V

R5 1600 AF 1650 Super sistem kaç para eder?

aldın knk xd
  2. V

R5 1600 AF 1650 Super sistem kaç para eder?

Merhaba sistem özelliklerini bırakıyorum buraya. Kaç para eder sizce? Satıp laptop alacağım üzerine para ekleyip. İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Ekran kartı: Palit Gaming OC GTX1650 SUPER Anakart: MSI B450M-A Pro Max RAM: G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz Kasa: POWER BOOST VK-C013B RGB 500W USB...
  3. V

Topladığım Ryzen 7 3700X Sistem Uygun mudur, Eksik Bir Bileşen Var mıdır?

Pişman etmiyor mu değişim belgesi olan ekran kartını 2 aydır değiştirmesini bekliyorum Tüketici Hakem Heyetine verdim artık.
  4. V

Topladığım Ryzen 7 3700X Sistem Uygun mudur, Eksik Bir Bileşen Var mıdır?

Sistem kötü değil ama topladığınız site aşırı kötü tercih etmeyin.
  5. V

FurMark test sonucum normal midir?

20 dakikalık FurMark test sonucum bu şekilde normal midir? Bazı yerlerde tırtıklar var ve CPU voltage kısmında ufak bir boşluk.
  6. V

Orta segmentte ekran kartı sıralaması nasıl olur?

Windforce soba bacası gibi kanka.
  7. V

İflas eden şirketten para almak

Hakem heyetinden icra kararı verilmesi lazım o karar ile icra dairesine gidip söke söke alıyorsun parayı eğer vermezlerse daha beter olurlar.
  8. V

ets 2 de tır neden 90 gecmıyor

Ayarlardan hız sınırlayıcıyı kaldırmanız lazım youtube da videoları mevcut.
  9. V

Kalitesiz PSU ekran kartını yakar mı?

Power Boost BST-500 E modeli
  10. V

İtopya 10 üzerinden kaç verirsiniz

0 veriyorum bozulan ekran kartını ellerinde stok olmasına rağmen stok yok deyip değiştirmediler ve tamiri gerçekleşmedi, bana zorla para iadesi yaptırmaya çalıştılar. Ürünü 800 TL'ye aldım şuan ise 1600 en ucuzu THH'ye verdim 2 aydır uğraşıyorum müşteri memnuniyeti 0.
  11. V

Kalitesiz PSU ekran kartını yakar mı?

Arkadaşlar Power Boost bir PSU var elimde ve ekran kartımın çipseti durup dururken bozuldu garantide şuan bunun nedeni kalitesiz PSU olabilir mi? Çünkü yeni bir ekran kartı aldım ve bu ekran kartını bu sistemde kullanmak zorundayım en az 1 ay bir sıkıntı olur mu bozar mı? Yeni ekran kartım...
  12. V

İtopya iade dayatması

Ekran kartımı bozulduğu için garantiye gönderdim fakat ürünün tamiri gerçekleştirilemediği için değişim yapılacak dediler sonra da stokta olmadığını söyleyip iade işlemi başlattılar fakat biz iade istemiyoruz ürünün muadilleriyle değişmesini istiyoruz sitelerinde yakın performans veren ürünlerin...
  13. V

Burn In Test 50 Bin tane hata

Arkadaşlar 8 dk boyunca test yaptım ve 50 bin tane hata çıktı %99.99 u ekran kartında ne yapmam lazım garantileri var ürünlerin anakartta bir sorun var mıdır portlar da ve pcle girişinde de sıkıntı var galiba korkuyorum dolar bu kadarken ne yapmalıyım? 1599077086 lütfen bakın 1599077490 nolur...
  14. V

Radeon Hostware Application çalışmayı durdurdu hatası

sürümü farketmiyor son sürümü de kullandım önceki sürümleri de ddu ile kaldırıp driversiz da kullandım arada yine oluyor acaba sorun ekran kartında değil mi?
  15. V

Radeon Hostware Application çalışmayı durdurdu hatası

Kaç kere yaptın bilmiyorum sorun çözülmedi
Geri