vücutcu yalvaç isimli üyenin son içerikleri

1. V

ACİL | B450M S2H anakart ile uyumlu ekran kartı ve işlemci yükseltme önerisi.

Hocam RTX 4060 Ti İle AMD RYZEN 5 5600 3.5 GHZ aldım Psu'da sorun cıkmaz dendiği için bunları sectim. iyi mi sizce
  2. V

Ryzen 5 2600'den 3100'e geçilir mi?

Beyler aynısını bende yapacağım da 5600'ün yanında yazan 3,5 GHz vb. ibareler her sisteme uyumlu mu??
  3. V

Tamamdır hocam, bu da eklendi. Peki, ekran kartında farklı farklı modeller var. Hangisi doğru, anlamadım. Önerebileceğiniz bir link veya bu benzeri diyebileceğiniz bir link var mıdır?
  4. V

Tamamdır hocam ekledim sepete. peki işlemci olarak max 5600 mü yoksa X vb. de olur mu
  5. V

Zamanında Ütopya'dan hazır bir toplama sistem aldım hocam, doğrusu pek anlamıyorum. PSU'yu hangisinden almam gerekir acaba?
  6. V

COOLER MASTER ELITE V3 600 PSU'ya sahibim hocam.
  7. V

Ekran Kartını ikinci el çeksem sıkıntı yaratır mı hocam?
  8. V

Sistemden pek anlamıyorum Forumdaş. Adobe After Effects'te sıkıntı yaratır mı bu dediklerin?
  9. V

58 inç samsung tv vs 65 inç toshiba tv

Merhaba, söz konusu linkte bulunan Toshiba marka TV'ler aslında Vestel üretimi. Eğer Android sistemi değilse, acilen kaçmanızı tavsiye ederim; çünkü Onvo bile 10 kat daha iyidir. Ancak, Toshiba'da Android sistemi olanını hiç denemedim, bunu bilen bir arkadaşa sormak lazım.
  10. V

Merhabalar, elimde B450M S2H anakart, Ryzen 5 2600 işlemcili ve RX 590'lı ekran kartlı bir sistem mevcut. Ancak Adobe'de aşırı derecede donuyor ve çoğu kaliteli oyunda FPS çok fazla düşüyor. Bu nedenle sistemi güncellemeye karar verdim. Bana ekran kartı ve işlemci önerirseniz çok mutlu olurum...
Geri