beko42 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

Biosu güncellerken bios sürümleri var. Bir anda en yenisini yüklediyseniz belki hata ondan kaynaklı olabilir
  2. B

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Banka günde 20 kere arar. Avukata haciz verirler. Çoğu Banka yapılandırma yapmaz çoğu zaman faiz işletir günlük bilerek. Sürekli su ay bu kadar ödeyin avukata vermeyim diye sürekli darlarlar. Amac faize sokup. Seni sürekli faizini ödettirip sömürmek. 😅
  3. B

Yardım Depolama İhtiyacım var

Artıyor hocam. Hatta ben twinmoss alıyordum. Fazlalıklari satıyordum. 512 gb lari 1000 de veriyordum. Bırak satmayi kendime alamıyorum 😅 sahibinden belki denk getirilir. Tüketici Satıcı lazim
  4. B

Hasta olmasam olurdum da. Yine bulursam paylaşırım.Sana m2 girişinde var mı
  5. B

hardiske girme. Dolap , Sahibinden Letgo 500 gb ları 1200 den bulabilirsin. Takip etmen lazım
  6. B

Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

Bios güncellemene gerek yok. Sıkıntılı iş. Aman aman gerekli bir şey değil. Biosa zarar verirsin bırak boşver. Garanti ile uğraşırsın sonra
  7. B

Sorun yaşamıyorsan gerek yok. Baktın takılma görüntü bozulma toucpad v vs sorunları varsa sıfırden tekrar yaparsın. Yoksa gerek yok.
  8. B

Aramaya aytgıt yöneticisi yaz. Laptop sağ tık donanım değişiklikleri ara de. Sorun yoksa tamamdır. Zaten ordakş bşleşenlerden eksik veya yanlış varsa ? ! vs çıkar.Update hepsiini yapıyor zaten
  9. B

🔥İndirim 63.999 TL ACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3"

lenovo servis isteğe bağlı adaptör veriyordu. Bunlarda o varsa zaten sıkıntı. Belki yazılımla düzeştilebilir
  10. B

Bende 13620h 4060 var. Throttlestop ile 60w sabitledim. Ekran kartı da 75w zaten ucu ucuna yetiyor. 175 180 koy kafan rahat olsun. Tr servisler zaten durumu belli
  11. B

135w adaptör nedir. Bende v15 var. Çok düşme olmuyor ama Düz seriyede 135w vermek ayıplı ürün
  12. B

SSD soğutucu alınmalı mı?

970 evo Plus kronik ısınan model. Basit soğutucu bile fayda eder. Bunlara gerek yok bence
  13. B

Asus tuf a15 performans eksikliği

App den güncelleme yapıyorsanız arada sorun çıkarabiliyor. Ddu ile silip direk sitesinden temiz kurulum yaparsanız en azından driver sorununu elemiş oluruz. Ekran kartı 80 arası ise yüksek yani sıcaklıklar
  14. B

Asus tuf a15 performans eksikliği

Sıcaklıklar nasil. Ddu ile ekran kartını kaldır. Son driver game olanı yükle
  15. B

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

zaten faz değişimli termal ped diye belirtilmemiş ki kutusunda.
Geri