App den güncelleme yapıyorsanız arada sorun çıkarabiliyor. Ddu ile silip direk sitesinden temiz kurulum yaparsanız en azından driver sorununu elemiş oluruz. Ekran kartı 80 arası ise yüksek yani sıcaklıklar
i9 işlemciler watt fazla kullanıyor. Buda ısınmasına neden oluyor. Bundan kaynaklı işlemci kısıp fps dalgalanmasına neden oluyor. Sıcaklık sorununu çözmen lazım. En kötü w sınırlaması getir. Uzun vadede ömründen yersin ısınma sorunu varsa
Başka müşteri hizmetleri dene bazıları acemi. Bana yanlış ürün göndermişler. Satıcı iade almak yerine teknik servise verip zamanımı ve iademi hakkımı elden alıyor. Sorunun çözülmesini talep oluşturulmasını istiyorum demen lazım. Sen net anlatmadıysan bir şey yapamazlar. Bilinçli tüketici olcan...
Başlıkta 500 yazıyor. Resimde 2 tb. Büyük ihtimal satıcı ceza vs yememek için uğraştırıyor seni. Müşteri hizmetlerini arayıp resimdeki ilanı ss ini alıp durumu anlatman yapacağın en iyi yoldur
Merhaba Kioxia Experia Plus portatbile yani taşınabilir ssdim var. 32 harfli Ana şifreyi kaybettim. Kullanıcı şifreyi buldum. Giriş yapabiliyorum. Ama her taktığımda kullanıcı şifresini girmem gerekiyor. Ana şifreyi bilmediğim için kullanıcı şifresini kaldıramıyorum. Psid şifresi sıfırlama...
Faz değişimliler sıvı metale yakın etki ediyor. Minimum sıcaklıkları düşürmüyor. Maks sıcaklıkları düşürüyor. Boştaki sıcakları düşürmez. Yükteki sıcaklıkları düşürür. Ama bu ürün faz değişimli mi tartışılır
Bende ThermalRight Helios v2 var. Acer v15 laptopumda kullandım. Sıcaklıklar 90 100 derecelerden 75 80 lere düşmüştü. O 8.5Kwh. Bu 22 çok inandırıcı gelmedi. Fiyat olarakta fazla ucuz gibi