Vuslat isimli üyenin son içerikleri

1. V

🔥İndirim Samsung 15W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı İkili - 1599TL

Sıcak fırsat değil normal fiyat
  2. V

❌İndirim Bitti! Logitech Orijinal Notebook Çantası 669₺

Bunların logitech ile ilgisi yok sahte ürünler
  3. V

🔥İndirim 🔥PUMA CARINA LIFT Kadın Ayakkabı 1681 TL 🔥

N11 de aynı fiyat ve 300 kupon veriyor
  4. V

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

Tek magaza stoğuymuş ona dikkat etmedim
  5. V

🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 🔥🔥🔥 3700 TL 🔥🔥🔥

Vatan da aynı fiyat kargo beklemeden almak isteyenler için.
  6. V

499 TL HP 15.6" Laptop Sırt Çantası

Yalnız dardanel de boykot durumu yok hocam siz neden ediyorsunuz merak ettim.
  7. V

Çözüldü✓ Msi katana 15 ssd upgrade

Topladım kasayı ama görüntü mevcut zaten boş altı. Araştırdığım kadarıyla üretim hatası youtube de aynı şekilde videolar mevcut.
  8. V

Vida problem değil vidanın gireceği yuva yok galiba çift taraflı bant kullanacağım 1730231960 Termal pad değil hocam tamamen işlevsiz bi parça ne altına ne üstüne koyulmuyor
  9. V

Herkse merhaba yakın zaman da msi katana i9 rtx 4070 laptop aldım. İkinci M2 yuvasına ssd takmak istiyorum fakat sabitlemek için vida yuvası yok ve silgiye benzer bir tarafı yapışkan garip bişey var. Nasıl sabitleyecegim konusunda fikri olan varmı?
  10. V

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G2 1 TB 1761,59 TL

Satıcı arkadaş malzemeleri bulmuş kargoya vermiş sonunda
  11. V

❌İndirim Bitti! C4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen IP Kamera HD 1080p -749 TL🔥

Rica ederim hiç izlemedim dediğiniz kameraların çekimlerini.
  12. V

❌İndirim Bitti! C4U Akıllı Güvenlik Kamerası 360 Derece Dönebilen IP Kamera HD 1080p -749 TL🔥

Piyasadaki en ucuz hikvison kameradan örnek verdim. İp değil düz analog tvi kamera DS-2CE16D0T
  13. V

Hikvison 1080p çekiyor çok net karanlıkta gece görüşü siyah beyaza geçer çamur gibi olanlar 570p çekiyor eski sistemler onlar. Ana modem uzak ise kablosuz routerler de verimsiz oluyor üstat elektrik bi yerden çekersin de wifi için biraz pahalı ama en iyi çözüm taşınabilir 4g wifi alıp sim kart...
  14. V

Ben eşe dosta kamera kuruyorum basit bi iş zaten. Hikvison kamera 2 mp 500 lira hikvision 8 li Kayıt cihazı 1600 lira kablonun metresi 4 lira bnc bağlantı tane 20 lira 7 adet lazım ekran ve 1 tb hdd 3 bin lira ortalama 10 bine biter işçilik hariç o iş. 1728255752 Motorunu kontrol etmek için...
  15. V

Görüntü kalitesi ve yazılım olarak geri kalacağıni sanmıyorum ama Tplink kendini kanıtlamış bir marka şüphesiz daha kalitelidir uzun ömürlü olacaktır. Bulut depolama bu tarz bütün ürünlerde ücretli ama dediğiniz özellikler de ücretli ise c4u bu konuda önde onda ücretsiz
Geri