Vida problem değil vidanın gireceği yuva yok galiba çift taraflı bant kullanacağım
1730231960
Termal pad değil hocam tamamen işlevsiz bi parça ne altına ne üstüne koyulmuyor
Herkse merhaba yakın zaman da msi katana i9 rtx 4070 laptop aldım. İkinci M2 yuvasına ssd takmak istiyorum fakat sabitlemek için vida yuvası yok ve silgiye benzer bir tarafı yapışkan garip bişey var. Nasıl sabitleyecegim konusunda fikri olan varmı?
Hikvison 1080p çekiyor çok net karanlıkta gece görüşü siyah beyaza geçer çamur gibi olanlar 570p çekiyor eski sistemler onlar.
Ana modem uzak ise kablosuz routerler de verimsiz oluyor üstat elektrik bi yerden çekersin de wifi için biraz pahalı ama en iyi çözüm taşınabilir 4g wifi alıp sim kart...
Ben eşe dosta kamera kuruyorum basit bi iş zaten. Hikvison kamera 2 mp 500 lira hikvision 8 li Kayıt cihazı 1600 lira kablonun metresi 4 lira bnc bağlantı tane 20 lira 7 adet lazım ekran ve 1 tb hdd 3 bin lira ortalama 10 bine biter işçilik hariç o iş.
1728255752
Motorunu kontrol etmek için...
Görüntü kalitesi ve yazılım olarak geri kalacağıni sanmıyorum ama Tplink kendini kanıtlamış bir marka şüphesiz daha kalitelidir uzun ömürlü olacaktır. Bulut depolama bu tarz bütün ürünlerde ücretli ama dediğiniz özellikler de ücretli ise c4u bu konuda önde onda ücretsiz