Hacilar yakin zamanda legion h500 pro aldim ve bu kulaklikta uzamsal ses acamiyorum, daha once kullandigim 4 farkli kulaklikta sorunsuz acmistim, neden...
Ben de zamanında o topa girdim , lol hesabı almak diye bir şey yok . Hesabı kendi mailin üstüne geçirsen bile ilk sahibi alabiliyor dolandırılıdım bir kere...
Haci biraz gec oldu onun icin :D. westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorum
1736961702
Hocam biraz arastiricam...
Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden...
bu paketi aldigin zaman online de bazi arabalar ve dukkanlar ucretsiz oluyor diye biliyorum, en basidinden legendary motorsports sitesinde elegy vardi gtr...
Hacilar ciddi nasil bulacagimi bilemedim o yuzden buraya yaziyorum, bana terletmeyecek simsiyah nevresim takimi lazim tek kisilik, biliyorsaniz link...
Hacilar ben 1 sene once hyperx cloud alpha almistim ve icinden kulakliga bir ucu ve bilgisayara takmak icin 2 ucu (ses ve mikrofon) olan bir kablo cikmisti...