Yakında Almanya ya gideceğim Oyun bilgisayarım ve kişisel bilgisayarımı ayırmak istiyorum kendime okula götürmelik not alıcağım günlük işlerimi halledebileceğim bir laptop alıcam . Retro emülatör oyunları da oynayabileceğim 500 euro altında ne alabilirim?
arkadaşlar selam bir sorum olacak şuan r5 2600 ve rx5600 lü bir sistemim var korona döneminden önce almıştım ve uzun süredir de kullanıyorum sizce 34000 tl ye r7 5700x , rx9060 xt 16gb ve 1 tb m2 ssd alıp upgrade etmem mantıklı mı yoksa biraz daha biriktirip am5 platforma mı geçmeliyim
Böyle bir mail geldi gelen mailde bahsedilen hesap gmail hesabı yani microsoft ne alaka bilmiyorum. Mailimin oturum açmasına baktım farklı bir şey görünmüyor. Hesap sahte mi ?
Denemek istediğim bir şey var fakat kendi bilgisayarımda yapmak istemiyorum. Bilgisayarın gücünü kullanabileceğim fakat ana bilgisayarımı etkilemeyecek bir sanal makine var mıdır , veya başka bir yöntem?
Bu arada almak isteyenlere önemli not vd4 bundle içinde masaya bağlamak için aparat yokmuş onu ayrı satıyorlarmış büyük ihtimalle fren kiti de yoktur içinde o bile yoksa
v10 ultrayı bende sordum tam tarih veremiyoruz dediler ama bunu alsam mı v10 ultrayı mı beklesem bilemedim ben ilk yurt dışından v10 ultra alıcaktım sonra getirmesiyle uğraşmaya değmez diye burdan almaya karar verdim bir de v10 un direksiyonu çok çirkin o da çok vaz geçirtti xd
bende vd4 ü düşünüyorum daha önce senle de konuşmuştuk zaten v10 ultra hala gelmedi aslında onu bekliyordum ama 20k ya vd4 de mantıklı tek sorun hepsiburadaya 25 e koymuşlar sitelerinde 20 k eğer 25 k ise v10 ultrayı bekleyeceğim galiba.
https://www.hepsiburada.com/vd4-bundle-f-direct-drive-direksiyon-seti-4-nm-sabit-tork-gucu-w-as-simit-ve-hall-effect-pedal-dahil-pc-uyumlu-sim-racing-pm-HBC0000AXVDPT hepsiburada ya 25 k ya koymuşlar sitesinde 20 k büyük ihtimal sitede fiyat yanlış.
sanırım cristmas indirimlerini bekleyip ona göre karar vericem belki tr de yakın fiyatlara gelirse hiç uğraşmadan tr den alırım. PXN in tr distribütörü kim bu arada?