Niye olmuyor sonuçta ben döviz aldım ve döviz ile ödüyorum neden benim dövizimi tl hesabı gibi yapsın ki dövizimi tl ye çevirip tekrar döviz mi alacak ?
70 k para var bankamatik (debit) kartta kredi kartı kullanmıyorum istesem de kullanamam 2k limiti var o yüzden boşuna bankaya makas da vermek istemiyorum.
Döviz kuru iş bankasında 57.42 midasta 56.07 midastan 56 ya alıp döviz hesabıma aktarsam ve orada direkt döviz olarak harcasam daha avantajlı oluyorum mesela midastan 100k tl lik euro alırsam 1783 eurom oluyor iken iş bankasından alırsam 1741 oluyor 40 euro daha az ödemiş oluyorum .
Önümüzdeki ay belçikaya gideceğim ve İş bankasının bankamatik kartını kullanacağım fakat hesabım tl hesabı olduğu için makas almasından ve ekstra masraf açmasını istemiyorum ne yapabilirim?
Eylülde Belçika'ya gideceğim ve amazondan switch 2 almak istiyorum fakat vergi iadesi kısmının nasıl ilerlediğini bilmiyorum aranıza daha önce vergi iadesi alan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
Günlük kullanım sunum ve ödev hazırlamak için kullanacağım genelde powerpoint , word ve standart internet kullanımı .20 23 k arasında bütçem var bu 2 laptop arasında kaldım asus olan daha kaliteli malzeme ve ekran olarak fakat 8 gb rami var hpnin ise 16 . Hp de batarya hakkında iyi olmadığı ve...
bende normalde almanyaya gittiğimde alacaktım orada 17000 tl ye geliyor 3k için hem taşımakla hem de olası garanti için yurt dışına göndermede gümrük problemleri yaşamayım diye burdan almayı düşünüyorum.ürün gelince buraya tekrar yazarsan veya konu açarsan sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden.
distrübütör dağıtıcısı nasıl oluyo garip zaten bunların distribütör olayıda garip bi euas var bi gaming gen var gel bura var hangisine sorsan distribütör diyor mesaj attım cevap verirlerse buraya ayrıntılı da yazarım belki başkaları da merak eder diye.
Hepsiburada da bu pxn vd4 bundle ilanı gördüm ve uzun süredir yeni direksiyon seti bakıyordum satıcı güvenilir midir bileniniz var mı?
https://www.hepsiburada.com/pxn-vd4-bundle-pc-uyumlu-direksiyon-seti-p-HBCV0000BNFR6E?magaza=Blackbox&
hepsiburada dan bu pc yi buldum satıcı İncehesap 54600 tl ve 9 ay taksit imkanı var sizce nasıl daha iyi bir pc bulabilir miyim bu fiyatlarda bütçe max 55k soğutucu ve kasayı eski kasamla swaplıyacağım daha iyi oldukları için ne diyorsunuz?