İleride de bu SATA'yı kullanma ihtimalim var. Ondan dolayı eğer M2 alırsam 2TB gibi depolamaya sahiplerinden almayı planlamıştım.
Kioxia ve diğerleri nasıl sizce ?
Halihazırda anakartıma takılı bir adet M2 SSD'ye sahibim. 500 GB depolama yetersiz geldiği için ek depolamaya alacağım. Anakartımdan dolayı çift SSD kurulumu adaptör alsam bile yapamıyorum bundan dolayı SATA almaya karar verdim.
2000-3000 arasında bütçem var.
https://amzn.eu/d/j2oURbu...
Kesinlikle almayın. Kronik dip ses sorunu var mikrofonunda. 2 Kere aldım ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Alan varsa iade etmeyi bile düşünebilir.
İlk olarak kablolusunu almıştım. Dip ses ve cızırtı ile karşılaşınca iade edip kablosuzunu aldım. Onda da aynı problemi yaşadım. Şu anda
Machenike...
Çok teşekürler. Şu anda ödeyeceğim fiyatlar bu biçimde. İçlerinden birine karar vereceğiz artık :(
G7 Pro YD 2880
Cyclone 2 YD 2130
Cyclone 2 TR 2770
Supernova YD 1800
Supernova TR 2100
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Supernova daha da ucuza geliyormuş! Ama dediğin gibi sanırım özellikler bakımından bataryası daha yüksek olsa da charging dock + mekanik tuşlardan Cyc2 önde.
Supernova 1800'e geliyor şu anda.
Ben yalnızca DS4 kullandım hayatımda, mekanik ile membranın kollarda farkı nedir ki ? Benim de...
Ne gibi bir mail atacağım ve mail neye yarayacak ? Ekstra vergi çıkma gibi bir durumu olur mu ki gümrükten geçerken ? Şu anda elimde olan kampanyalarla
G7 Pro 2880
Cyclone 2 2130
Xbox 2470
2. El Xbox 1600
Oluyor.
Kesin değil fakat ikinci el ileride yine 1800TL civarına 2. kolu alırım para biriktirip :giggle:
Benim için önemli olan şu anda Cyclone2 ile 9. Nesil Xbox kolunun kalite ve hissiyat farkı.
Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1 yıl boyunca PC üzerinden kullanılacak kol.
GTA 6 çıktığında konsol almayı planlıyordum açıkçası.
Sizin yorumlarınız nedir cyclone2 ve 9...
2500TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden kupon+parolapara kullanarak sıfır Xbox kolunu 2500 TL'ye alabiliyorum. Eğer sahibinden üzerinden satın alırsam da ilan sahipleriyle konuştum. Kampanya kullanarak 1500-1600 TL'ye ikinci el kutulu cihaz alma ihtimalim var.
Bunun yanında kafamı...
Gamesir kendi sitesinden Cyclone 2 gamepad alacağım. Ürünün fiyatı $50,40. Sizce gümrükten geçer mi ? Bir sorun oluşur mu ? Türk tokatçılarından 3000TL'ye almak istemiyorum neredeyse 1000TL fazla ödetiyorlar.
Ürün gümrükten geçerken illa vergi ödetecekler. Vergisiyle beraber ne kadara gelir...