w@nted isimli üyenin son içerikleri

1. W

700 tl kulaklık önerisi

logitech lerden daha önce kullandım ve pek mumnun kaldım diemem 1648326082 ama öneriniz için teşekkür ederim
  2. W

700 tl kulaklık önerisi

700 TL'ye önere bileceğiniz kulaklık varmı benim düşündüğüm rampage drop plus almayı düşünüyorum önerebileceğin kulaklıklar varsa veya link atarsanız sevinirim 1648324224 gaming olması ve kulak üstü olsa daha ii olur
  3. W

300 400 TL ye alınabilicek kulaklık önerisi

normalde razer blacksharkı alacaktım fiyatı yükselmiş 2 ci ellerine yaşadığım şehirde 900 tl istiyorlar 1 hafta önce alınmasına rağmen
  4. W

windows ürün anahtarı

merhabalar dün bilgisayarıma bu videoda anlatıldığı gibi format attım sebebi windows 10 kuramıyordum videoda anlatılanları yaptım fakat videoda ürün anahtarı istemiyordu yorumlar kısmında bir kişi ürün anahtarını yazmış bende aynı ürün anhtarını yazdım bugün windows 10 kurarken tekrar ürün...
  5. W

ac valhalla crack hata

parola nedir 1640644234 buda çare olmadı indirdim aynı hatayı veriyor
  6. W

ac valhalla crack hata

yaptım ama api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll bu hatadan dolayı açılmıyor
  7. W

ac valhalla crack hata

h hangi dosyaları çıkartayım
  8. W

ac valhalla crack hata

nereye kurucam
  9. W

ac valhalla crack hata

evet 1640640853 api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll hatası yüzünden açılmıyor
  10. W

ac valhalla crack hata

2. linkte setup could not download the file please retry later or check network connection dior
  11. W

ac valhalla crack hata

kurulumları basitmi
  12. W

ac valhalla crack hata

abi param olmadığı için alamıyorm o yüzden k orsana baş vuruyorum yaş 16
  13. W

ac valhalla crack hata

reis nasıl yapabilirim 1640639541 api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll hatası bu hatayıda veriyor
  14. W

api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll hatası

bu dll hatasını dll dosyasını nerden indirebilirim api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll hatası
  15. W

ac valhalla crack hata

api-ms-win-core-libraryloader-l1-2-1 bunuda istiyor ama var diyor değiştir diorum etki gerekiyor diyor ne yapmalıyım
Geri