W10IQ isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ram yüzünden dar boğazmı yaşıyorum

Kral onuda deniyim bios ayarları derken ne demek istedin
  2. W

Herzaman denk gelmiyorum bazen oluyor denk gelirsem atarım
  3. W

rm dolması dedimiz ekrana biranda bellek full gibi birmesaj geliyo ok basınca kapanıyo oyun
  4. W

Kral sorun çoğu oyunda verdi performans %60 givi veriyo yani virus de olamaz diye düşünuyorom pc yeni bazı oyunlarda ram doldu için kapanmalar bile oldu
  5. W

Keşje bizede nasip olsa hqtayı bulsakta :/
  6. W

FPs 70-50 arası
  7. W

beklettim için üzünüm ani bir hata çıktı da geldim birde rdr2 denedimde bu sefer gpu 64 derece işlemci de 37 derece gördü yani nerdeyse fark yok diyebilirim
  8. W

buyrun
  9. W

Bana diyorsanız gpu en fazla 65 derece gordu cpu bakmadim ama
  10. W

Yok bildim kadar tam tersi harika optimizyasyon var
  11. W

Pc sıfır 1770380306 Cift kule tipi kral 1770380327 Evet tek kanal ddr4 1770380362 Denicem teşkürler 1770380392 Demi bende çok şaşırdım ram almayı düsünüyorum o yuzden 1770380416 Gpu vram i 11gb
  12. W

Tamamdır psu hatırladım kadarıyla msı markasıydı en kısa sürede ssd nin yanıtıni vercem
  13. W

Selamlar bi kaç gündür gozüme batan bir sorun var bilgisayarımda bazı oyunlarda nekadar düşüğe çeksem bile mesela dying light the beast gibi oyunlarda fps im hep 50-30 arası geziyor sistem ozelliklerimde Cpu:i5 12400F Gpu: rtx 3060 Ram: tek kanal 16gb ram Ssd:nv2 500gb depolama Şuan da 2...
  14. W

PC de VGA ışığı yanıyor yeniden başlatınca sönüyor yardım

merhaba ben pc topladım üstünden 2 gün geçtikden sonra VGA ışığı yanmaya başladı bende yeniden başlatim dedim yeniden başlatınca gidiyo ama pc her kapatık açtımda ışık tekrar yanıyo yardım edermisiniz napabilirim
Geri