W1son isimli üyenin son içerikleri

1. W1son

Çözüldü✓ Ram Tavsiyesi Kritik Detaylı

Patriot al geç Sk hynix İyi değerler Expoya gerek yok ama olur yenir Daha ne istiyon
  2. W1son

9070xt mi 5070ti mi ===

Mfg Lazım olur ama 4k da Olur (Oda arada sırada yanlış anlaşılmasın Forza 6 falan fistans) Ondan 5070 ti a 4k 9070xt 2k diyoruz ztn aslına bakarsan 2 side aynı kart Amdnin yenilik getirmesi gerek ama Zor işte getirmesi Nvidia gibi Yürüyen Yapay zeka şirketine kıyasla
  3. W1son

9070xt mi 5070ti mi ===

5070 Şuan 47k Min Ortalama 50k Ama eskiden olsa 5070 tabi
  4. W1son

9070xt mi 5070ti mi ===

Rtx 5080 Kullanıcısıyım 9070 xt İle Arasında %10 Anca fark var saf performans Sadece oyun oynayacaksan 9070 xt al geç Derim 5070 ti Fiyatı Berbat derecede Nvidia Tercih etmemin tek sebebi Gaming trio 5080 i İndirimdeyken tutturdum Ayrıyetten Blender Ve yayıncılıkla uğraşıyorum Onun dışında bide...
  5. W1son

Film İzleyebileceğim Kardeşimin İş Yapabileceği Bir Tablet Gerekli

Tabletden büyük tabletler genel 11-13 İnç 1789830207 Renk Gamutuna Filan bi bakıcam Ama yinede Fiyatı uygun Ve Zaten ağır işler yapılmayacak Siyah Parlak Renkleri Güzel Göstersin fazla beklentim yok Tabletden her türlü daha kullanışlı olacağı kesin optimizasyon Güç ve İzlenim konusunda
  6. W1son

Bunada Yönelebilirim gibi sanki ya Tam Film izlemelik İş yapmalık Ağır programlarda yapılmayacak ztn 120hz Oled işi hoşuma gitti
  7. W1son

Beyler Pad 8 Ve s11 dışında Öneri varmı ?
  8. W1son

Annemde Kullanacak O yüzden Klavyeyle Uğraşmak İstemiyoruz Bana Kalsada laptop Tüm ev kullancak rahat olsun desem yeridir 1789829355 Ne zaman Nerde indirime girdi ?
  9. W1son

Farkındayım Ama Yinede Belki Ekstra bi öneri Gelir diye konu açtım Düşüncem Ztn pad 7 deilde pad 8 di Klavyeyle beraber Ama önerilerinizi dinleyeyim yinede
  10. W1son

Oyun Deilde Kardeşim İşleriyle ilgilenecek Exxel Falan fistan Benimde Aradığım 120 144hz Yenileme hızı ve güzel bir panel 1789828801 Exxel Word PowerPoint Kullanacak aman aman bişey deil Benimde Aradığım 120 144hz Yenileme hızı ve güzel bir panel
  11. W1son

Benim Film izleyebileceğim Kardeşimin De işlerini halledebileceği Bir Tablet Arıyorum Bütçe: 28000 Önerilerinizi Bekliyorum Android Apple Fark etmez
  12. W1son

300.000 TL Sistem Tavsiyesi

Tamam bende sırasıyla yanıt vereyim 4k full grafikte 16 gb vramın 13.5-14gb U anca doluyor Kullandığımdan diyorum Dlss mfg fg derken rahatlıyor Hiçbir teknoloji açık olmadan 24gb Vram Sadece bu durumda Yapay zeka işleri için Ekstra sağlar onun dışında deil Ve mfg dlss ray tracing...
  13. W1son

50-60k Bandında Bütçe Hazır Sistem Öneris

Bu bütçede Hazır sistem alınır Ama bekleyeceksin iyi sistem düşürmek için Arşivi takip et
  14. W1son

İyi bari Şunu yap ciğerimi ye boş boş tartışma çıkarma Tartışmayı severim ama boş tartışmaktan nefret ederim Dolu tartışmalar zevk veriyo bana
  15. W1son

Sonuç Arkadaş Yine sustu ve başka konuyu inceliyor Benle tartışmaya girme laf atma Kardeşim Asus pro art ile asus prime arasında 20k Lık farkı ödemeye ne değcek anlatda demicem Anlatamıcan ztn 1789748667 Zeka Abidesi Kanka Adam İnsan bari Bi epeyden Test sonuçlarına bakar Yapay zekaya...
Geri