Wacessa isimli üyenin son içerikleri

1. W

Driver güncellemesi sonrası hata

oyunu oynarken 10dk gecmeden sürekli olarak bu hata cıkıyor ve oyun kapanıyor. Sürücüleri bugün güncelledim ve ondan sonra olmaya basladı daha sonra tekrar kurulum yaptım fakat düzelmedi yine olmaya devam etti cözümü icin ne yapabilirim?
  2. W

oyun acarken bilgisayar kilitleniyor

selam, yeni bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi fakat bazen oyunu acarken bi anda ekran gidiyor sadece mouse harkeet ettiriyorum fakat hicbir yer acılmyor tıklanmıyor ve bilgisayarı acma tusuna basınca da kapanmıyor kasanın güc tusundan kapatmam gerekiyor bu da pcye zarar veriyor sorun nedir...
  3. W

James Donkey a3 alınır mı?

tamam hocam tesekkürler
  4. W

logitech iyiymis aslında peki bunun tuslarında yakın sürecte bozulmalar olur mu?
  5. W

bu 144 hz monitör alınır mı?

doğru, iyi bakmak en önemlisi. arastırıyorum bi süredir bu alloy core u gövdesi iyi deniyor membran olması tek eksisi ama yani o aradaki msler cok anlayabileceğim ve acıkcası etki edeceğini düsündüğüm seyler değil.
  6. W

hyperx alloy core nasıldır peki? uzun vadede tuslarda bozulmalar olur mu?
  7. W

hocam yurt dısıyla cok uğrasmak istemiyorum bir de cok zamanım yok almak icin. hyperx alloy core nasıldır?
  8. W

hocam daha klavyeye de bütce ayırmam lazım zaten bulamıyorum ne alacağımı klavyeye cok fazla detaya girip 400tl farkı vermesem daha iyi olacak gibi tesekkür ederim ama yorumların icin. klavye önerin var mıdır 2500 civarına?
  9. W

1000tl koyamam ama aoc 24gx var 4600e düsmüs onu önerir misin 1722031276 aoc 24gx nasıldır?
  10. W

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g24c4-e2-27-180hz-1ms-mprt-curved-a-sync-oyuncu-monitor.html
  11. W

2000-2500 arası
  12. W

Logitech g213 vs James Donkey a3 ?

o fiyat bandına ne önerebilirsin
  13. W

ileride cok sorun yasayabileceğim bir klavye midir bilgisi olan veya o fiyat bandına baska bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  14. W

Logitech g213 vs James Donkey a3 ?

beyler sorum net ikisinden birini düsünüyorum su an incehesapta da indiirmde g213 1200tl, a3 2100tl hangisi alınır?
  15. W

bunu alıyorum iyi midir

tamam hocam tesekkürler
Geri