WacheroN isimli üyenin son içerikleri

1. WacheroN

Öneri Araba için elektirikli süpürge

benzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyi 1777203436 tıptatıp aynı urunmu knk eminmisin
  2. WacheroN

https://www.trendyol.com/auhma/ahv-02-kablosuz-arac-ici-supurge-mor-20000pa-guclu-vakum-fircasiz-motor-ufleme-vakum-o-p-955288272?boutiqueId=61&merchantId=1072750 bu modelmi hocam
  3. WacheroN

Güçlü ,Şarjlı, hem itme hem çekme ve birçok başlığı olan modellere bakıyorum araba içi temizlik vb. işler için kullanacağım trendyoldaki 1000tl likere pek guvenemiyorum öneriniz varmi?
  4. WacheroN

14 Ayda Sayısal 25K Yapılır Mı?

Bu soru değil hocam fulleyedebilirsin sana bağlı
  5. WacheroN

İphone 17yd ya da 15 ?

sim isleri ne oldu hocam hallediliyormu ucuza birde sim dısında ne farkı var yd nın
  6. WacheroN

Mahalle Berberlerine Gitmeyin!

aynı sorunu yaşadım aynı sorun aynı konu ne yapıcaz acaba https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilmiyorsaniz-su-berberligi-yapmayin.1217749/
  7. WacheroN

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Eywallah hocam ama çok tuzlu 3 4 bandında yokmu
  8. WacheroN

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Ustunde harita gps olan ne onerebilirsin hocam seyehat koşu bisiklet için falan
  9. WacheroN

Yardım POCO F4 ses tuşu sorunu

Bunlarin arkalari acilmayanlardan hocam sanirim bataryalari degistirilmiyor oyuzden arka kapakta acilmaz onceki telimde boyleydi adam acarken heryerini catlatmis kirmis yapistirici dagilmiş rezil birşeydi yani
  10. WacheroN

Suan degistirebilsrm degistiririm hocam sinava kadar idare etsin diye ugrasiyorum 1776230320 Manuel falan yapamiyormuyuz
  11. WacheroN

Cihaz poco f4 birkaç yıl oldu kullanalı ses tüşlari da hiçbir göçme kayma vb. bir şey yok tuşa bastiğimda ses kendi kendine yukseliyor fulleniyor herzaman olmasada tekniğe vermek istemiyorum hiç iyi deneyimlerim olmadı çunki bilgisi olan varmı
  12. WacheroN

Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

Feminizm , kadinların eşitlik adı altında kendilerini üstün ve daha değerli düşündükleri alan
  13. WacheroN

400K Civarı Araba Önerisi

Tesekkurler onerin için
  14. WacheroN

400K Civarı Araba Önerisi

Marka model olarak öneri istiyorum bu butcelerde sorun cikartmiyacak orta buyuklukte rahat 4 kapı klimalı hangi modelleri onerirsiniz genç tarzı
  15. WacheroN

🔥İndirim 5060+9500F sistem 45.999TL

Şoyle, yazmış olamak için , benide görün benimde bilgim var diye yazma be kanka
Geri