Arkadaşlar merhaba,bende s23 ultra mevcut,eşimde mi 15 var. S24 ultradan geçtiği için ısınamadı cihaza ve değişim yapma kararı verdik siace nasıl olur. Bende s23 ultrayı satıp mi 15 veya ultra alacaktım böyle bir teklif cazip geldi.
Eşimde s24 ultra vardı. Sim süresi bitince onu satıp biraz araştırmalarla mi 15 aldık. Cihaz cidden mükemmel 60x zoom zaten yeterli. Performansı,ele sığması kompaktlığı falan müthiş ama 15 ultra mı alsam diye de düşünmüyor değilim biraz kararsız kaldım 15 ultra da sanırım aynı s23 ultra gibi...
Arkadaşlar merhaba, S23 ultra kullanıcısıyım. Cihaz değiştirmek istiyorum, xiaomi 15 i kompaktlığı, ele oturması ve güncel özelliklerinden dolayı hoşuma giti, bir yandan da ultra cihazdan ultraya geçmek daha mantıklı olur diye xiaomi 15 ultrayı da düşünüyorum. Bu saydığım cihazları kullanan...
Arkadaşlar merhaba xiaomi 15 cihazımın kamerasında yakın çekimler yapacağım zaman bir türlü odaklama yapamıyorum. S23 ultra cihazımda odak geliştirme açma butonu ile bu işlemi gerçekleştirebiliyordum. Xiaomide var mı böyle bi özellik yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.
Hp victusumun anakart ve sensör değişimi sonrası yüksek oyunlarda ve setup yükleme yaparken eskiden ısı değerli 65-70 derecelerde olan ekran kartı ve işlemci değerleri servisten pc yi aldıktan sonra 80 lere kadar çıkmaya başladı. Tekrardan servisin yolu gözüktü. Ayıplı malı millete kaktırıyorlar...
Hocam bende de victus 16 s0055nt modeli var. Termal macun değişimi sonrası ekran gidip geliyordu. Yetkili servise verdim ve garanti kapsamında anakart ile hall sensör değişti,1 hafta önce servisten aldım.Hall sensör değişim konusu araştırmalarımca biraz şüpheli,pc nin kasasını açmadım umarım...
Yeşil forumda da yazan sizdiniz sanırım. Elimde orijinal mx4 var pazartesi onunla servise gideceğim. Üstündekini silip elimdekini sıkmalarını rica edeceğim umarım yaparlar.
Aynen öyle doğru denk gelmişsiniz hocam :) performans konusunda da bir sıkıntım yok. Peki hocam bir soru daha soracağım. Laptopların yan tarafına takılan vakum soğutucular varmış. Ne kadar işe yarıyor ? Bir de ek olarak Classone marka 2200 rpm bi soğutucu aldım onunda etkisi oluyor 7-9 derece...