Wagras isimli üyenin son içerikleri

1. W

Çözüldü✓ KTC 27 H27e6 Akıcılık Sorunu

Sararma problemini çözdüm dediğin gibi yazılımsalmış. Windows ta "Uygulamaların rengini otomatik yönet" ayarı var onu kapatınca düzeldi. Peki bu Akıcılıktaki problemi nasıl çözebilirim herhangi bir çözümün varmı hocam.
  2. W

Dün mesela Hytale denedim onda bu sararma olayını yaşamadım ama chivilary 2 de ve cs2 de yaşamaya devam ediyorum.
  3. W

Windows ta gece modu varya açınca bütün renkler biraz sarılaşıyor onun gibi bir şey.
  4. W

HDR ı açmıyorum. Bu dediğim şey windows gece modu gibi bişey ama oda açık olmuyor kontrol ettiğimde. Başka neyden kaynaklanıyor olabilir.
  5. W

Yardım OLED monitör önerisi 2K- 240HZ

Hocam maalesef OLED e yakın bir IPS yok eğerki siyahları iyi olsun dersen Miniled bakabilirsin. Xiaomi G Pro 27i P27QBA-RGPGL 27 var nasıldır bilmiyorum ama değerlendirilebilir.
  6. W

KTC H27E6 modelinde herhangi bir oyun açtığımda 10sn sonra ekran sararıyor. CS2'de 300Hz akıcılığı yok, 2.monitorümdeki 300hz ile karşılaştırdığımda akıcılık bakımından sıkıntılı olduğu kendini belli ediyor. ancak V-Sync ile hafif gecikme yaratsada düzeliyor. Cihazda yazılımsal senkronizasyon...
  7. W

Çarşamba paylaşılan GL27R200Q Rampage glacier monitör coilwhine sorunu

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Hemde ilk gün ekranda saliselik pixel bozulmaları ve ekran bozulmaları falan yaşadım. Şuan baya azalsada monitörü teste soktugumda coilwhine sesi kendini bariz belli ediyor. Senin bu forumunu görene kadar değişim talep etmeyi düşünüyordum ama herhalde bu kronik...
  8. W

2k 180hz monitör önerisi

Kanka sana attığım 6000tl lik fazeon hem baya ucuz hem iyi diyorlar olmazsa bende alıcam.
  9. W

2k 180hz monitör önerisi

8bit miş kanka +frc yok
  10. W

2k 180hz monitör önerisi

1. https://www.atombilisim.com.tr/dragos-eliteseries-e270qhd240-1ms-qhd-240hz-2hdmi-2dp-25601440-27-freesync-ips-pivot-gaming-monitor 2. https://app.hb.biz/TpPecyDCqtmf Bu ikisi arasında kaldım bende
Geri