Uyarıların için teşekkür ederim. Benm niyetim belli şu hayır günde bunu yapmak isteyen biri olursa elimizden bişey gelmez. Bizi kandırabilir fakat Allahı kandıramaz
Akvaryum tarzı kasaya geçtiğim için yıllardır kullandığım gt501 kasamı birine vermek istiyorum. Al-sat için değilde kullanmak için isteyen olursa gönlüm daha rahat olur. istanbul avrupa yakasındayım.
Farenin orta tuşu bozuldu garantiye göndermek istiyorum ama bir türlü irtibat kuramamadım logitech tr ile. Telesekreterden daha sıkıntılı çıktılar
Ne yapmam lazım biri yardım etsin
Kral ödemeyi yaptım ben kartınızdan şu kadar çekildi diye mesaj gelince fark ettim yoksa bu nesajı görene kadar indirimli görünüyodu bu noktadan çözümü varmı 200 liranın peşindeyiz yoksa 😁
Bu ve bunun gibi çok ürün var trde varmı bilmiyom ama varsa bile çok pahalıdır AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.022,76TL 62%OFF | FENVI AXE3000 WiFi 6E AX210 kablosuz 2.4G/5G/6GHz 5374Mbps WiFi6 802.11AX/AC PCI Express ağ kartı Bluetooth 5.3 adaptörü için...
Kablo çekicen bu anakartta wifi yok usb adaptörler çok stabil çalışmıyo aliexpresten bi tane pci wifi 6e adaptör al pci x1 slotuna tak. Ben kullanmıştım kablolu kadar iyiydi
Parçalarda kampanya kovala daha ucuza sen toplarsın. Aksi takdirde alıcam diyosan kasayı değiştir büyük bişey al bu işlemciye en az 360mm soğutma lazım. Psu değiştir.
Daha öncede overheatten müzdarip oldum ama onlarda sistem direk güç kesiyodu bu seferki gibi donup kalmıyodu ama nasıl oldu bilmiyorum çok da anlamıyorum sanırım bios üzerinden overclock modu açıkmış direk normal moda alınca sorun devam etti ama oc modu açıp undervoltla 0.15 puan düşürerek 70-75...