Wakamela isimli üyenin son içerikleri

1. W

Scroll Attıkça kasadan ses geliyor?

açıkçası denemedim ama browserda scroll atarken güç çekmesi de ilginç o kadar. Performans kaybı olmasındansa kulaklık takılmayı tercih ederim ki genelde duymuyorum çok basic kulaklıksız isem rahatsız ediyor
  2. W

desktop performansı ve workstatin performansı daha iyi, iyi soğutmayla daha da iyi çalışıyor sorunsuz olarak. Model eğitiyorum, ufak render falan yapıyorum o yüzden. Sadece oyun amaçlı alsam amd alır geçerdim işlemcide
  3. W

yok valla ayırt edemedim, dinliyorum ama ekran kartı gibi geliyor... 1768236260 i5 14600k gigabyte rtx 5070 msi 750Bronz psu msi b760 gaming plus şeklinde topladım ama scroll attıkca ses geliyor cız cız rahatsız ediyor
  4. W

Selamlar yaklaşık bir ay önce farklı farklı yerlerden aldığım bilgisayar parçaları ile bir kasa topladım. Kablolamaları ve fanları da düzgünce yerleştirmeme rağmen bir şey fark ettim, browserda ya da herhangi kayabilen bir ekranda scroll attıkça "tiz" bir ses oluşuyor (Coil Whine olma iht...
  5. W

I5 14600k, 5070, 2x16ddr5 sistem

Merhaba dediğim gibi -rtx 5070 -intel i5 14600k - 2x16 ddr5 ram -240 ya da 360mm sıvı soğutma -yeteri besleyecek bi psu -çok sıkışık olmadan koyabileceğim kasa -1tb ortalama üstü bi ssd bana anakart, ram, soğutma,psu ve bunların sığacağı birkaç model önerebilir misiniz?
  6. W

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

OEM sistem acil acil acil
  7. W

🔥İndirim MSI MAG B860 Tomahawk 9200Mhz Wıfı 7 ATX Anakart 🔥7.989₺ (Dip Fiyat!!)

Yok maalesef bitmiş indirim varsa da…
  8. W

UNLOST Yeni Sistemler 9 Taksit

5070li bilgisayar almayı düşünüyorum uzun süredir ram fiyatlarından dolayı gittikçe artıyor, sizce 6 taksit olarak alınabilir mi 5070li olan versiyon?
Geri