https://www.n11.com/urun/acer-nitro-eg241y-p-umqe1eep01-238-1-ms-vrb-165-hz-full-hd-va-led-monitor-28789033?magaza=ebrarbilgisayar&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA43Hn7NbevT25xPHOLaPakzIYSaXGEAmSAtPUAFYEkm4VsCLUGBKkwaAjv7EALw_wcB
1677336305
200 tl daha ekleyip bilindik bi marka...
Merhaba dostlar 144 veya 165hz monitör almayı düşünüyorum benq marka monitör yorumlarında diğer markalardan çok daha akıcı net bir görüntü olduğu söyleniyor gerçekten bu kadar fark var mı? Benq sıfır monitöre bütçem yetmediği için ikinci el almam gerekiyor. Sizce 2000tlye ikinci el BenQ zowie...
Yazılımla ilgili pek bilim yok ama ets ve gta 5i 1080p 60fps oynatabiliyor bendeki ramlar 2400 mhz daha yüksek mhz değerine sahip ramlerle daha da iyi performans alabilirsin
Merhaba dostlar, Ryzen 3 2200g+Gigabyte B450m s2h bi apu sistemim var 144hz monitör almayı düşünüyorum ama anakartta dp girişi yok hdmi ile 144hz görüntü alabilir miyim acaba?
Dostlar dünden beri garip bir sorunlar karşılaşıyorum.Modemim bilgisayarıma kabloyla bağlı değilken sorunsuz bir çekilde çalışıyor.Ethernet kablosunu bilgisayarıma taktığım anda dsl ışığı sönüp internetim gidiyor. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmadılar.Bu konuyla bilgisi olanlar yardım...
Dostlar R3 2200G işlemcili Windows 10 işletim sistemli bir APU sisteme sahibim. Bir hafta önce klavyem bozuldu ve yeni bir tane aldım fakat tuşlar eksik basıyodu yani bir tuşa üst üste 5 kez bastısyam 2 kez yazıyordu ya da hiç yazmıyordu. Geri verip başka bir tane sipariş verdim yine aynı...
Dostlar yakın zamanda bir APU sistem topladım. Windows 10 kurulumu yapıldı tüm güncel driverlar yüklendi. Bilgisayar normal çalışırken bir sorun yoktu. LoL oyununu indirdim ana ekranda da sorun yok ama oyuna girince ekran renkli noktalarla doluyor,oyunu pencereli moda alınca düzeliyor. Ayrıca...