walheus isimli üyenin son içerikleri

1. W

Corsair virtuoso ek mikrofon var mı

Arkadaşlar şuan corsair virtuoso kullanıyorum ve mikrofonu bozulmaya başladı. Girişi micro usb ve uyumlu olmayan bir micro usb girişli mikrofon çalışır mı? Çalışırsa da ne almalıyım önerileriniz nedir?
  2. W

Mavi ekran okunmadan pc kapanıyor her şeyi denedim hala aynı.

anakartım gigabyte b450mk 3+2 diye biliyorum yeterli mi bilgim yok yaklaşık 1-2 senedir kullanıyorum
  3. W

Mavi ekran okunmadan pc kapanıyor her şeyi denedim hala aynı.

Dostlar bazı oyunlarda 2 dakika olmadan direkt kapanıyor, bazı oyunlarda ise ara sıra kapanıyor. Kapanırken donuyor ve siyah ekran oluyor 1 - 2 dakika öyle kalıp kapanıyor. Diğer türlü mavi ekran geliyor fakat yazılar okunmadan kapanıyor ben telefon videoya çekip yakaladım...
  4. W

Oyunlarda bilgisayar resetleniyor.

Dostlar bazı oyunlarda 5 dakikada atarken bazılarına ara sıra PC aniden resetleniyor. AIDA64'ten CPU, fpu, cache, RAM'lere ve GPU'a 10 dakika stress attım ve herhangi bir kapanma olmadı dereceler 70'e çıkmasına rağmen ama bayağı kasıyor yaparken. Eskiden WattMan hatası yaşamıştım ve AMD'nin...
  5. W

Görüntüm gitti ve ekran kartının fanı çok geliyor.

Oyun oynarken görüntüm gitti ve daha da açılmıyor bilgisayar. Açtığım zaman ışıklar var ve ekran kartının fanları aşırı sesli çalışıyor ne yapabilirim arkadaşlar hiçbir fikrim yok. Ekran kartım 6800xt merc. Yanık kokusu falan yok.
  6. W

AMD Üzerinden video alırken mic çalışmıyor.

Arkadaşlar amd üzerinden kayıt alırken sesim gitmiyor, mikrofon seçme yerinde kulaklığım gözüküyor seçiyorum ama yine de sesim yok. Bundan önce kablolu kulaklık kullanıyordum wireless geçince oldu bu sorun. Şuan kullandığım mic corsair virtuoso. Ayrıca ayarlarım;
Geri