https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-kacmaz-fiyat-7800x3d-5060-ti-16-gb-ddr5-gaming-sistem-1309034238/detay/
BU İLANI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATI TEK TEK TOPLAMAKTAN DAHA UYGUNA GELİYOR GİBİME GELDİ AMA EKRAN KARTINI ALMAYACAĞIM GERİ KALAN HER ŞEY...
cs ve valo için bişey demiyorum o konuda haklısınız ama fivem denilen oyun işlemci üstüne kurulu olduğu için işlemciden kısmayı düşünmedim ekran kartı dediğiniz gibi biraz sıkıntı yaşatabilir
soğutucu olarak yazmayı unutmuşum deepcool lt 520 modelini alıcam
ssd sağlığı crystal disk info uygulamasından %93 olarak fotoğrafını göndermiş pek bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama bilemeyiz
ne kadar ucuz olursa o kadar iyi yani illaha 55 60 bin tl olucak diye düşünmüyorum ama ekran...
ankaradan sıfır 14000tl ye dediğiniz ekran kartı satılıyor ama 5 6 yıldır bilgisayar kullanıyorum amd tarafını hiç kullanmadım etrafımda kullanan da yok ondan pek bi bilgim yok
1780404034
yorum için teşekkürler dediğiniz gibi indirimden düşebilirim ama yazmayı unutmuşum sıfır sıvı soğutma da...
bütçem var ama fivem denilen oyunda işlemci ve ram çok önemli oluyor o yüzden işlemciyi ve ram kısmını yüksek seçmeye çalışıyorum ve x3d teknolojisi de çok iyi oluyor bu tür oyunlar için
1780307011
anakartı değiş dediğiniz kısmı anlamadım ama bana da ekran kartından 4 5 bin tl kısıp ram almak...
ÖNCELİKLE MERHABA, BEN BİR SİSTEM TOPLAYACAĞIM VEYA HAZIR SİSTEM ALACAĞIM GENELLİKLE FPS OYUNLARI OYNUYORUM VALORANT ARA SIRA LOL CS 2 FİVEM GİBİ OYUNLAR OYNAYACAĞIM
ŞİMDİ TOPLAYACAĞIM SİSTEM İKİNCİ EL OLACAK VE TEMİZ OLMASINA DA DİKKAT EDECEĞİM TABİKİİ . AMA AKLIMA TAKILAN BİR ŞEY VAR ONU DA...
en basta 1x16 gibiydi sanki ama neyse 2x16 gb ve 6000mhz cok iyi kanka ama bu sistem diger arkadasinda dedigi gibi bence fps oyunlari valorant cs icin falan cok ust seviye gerek yok bu paraya o dedigin seyleri yari fiyatina alacagin bilgisayar da yapar :) ama illaha alacam diyorsan bence gayet...
hocam James Donkey sivi sogutucusu hakkinda pek bi fikrim yok ama bence ram kisminda 16 gb yerine 32 ye yukseltebilirseniz sistem şahlanacaktir cunku x3d islemciler tek soket yerine cift soketi normal islemcilere gore daha cok severler onun disinda sistem gayet guzel
bende rtx 3060 ryzen 5 5600x...