wanted isimli üyenin son içerikleri

1. wanted

Hangi monitörü almalıyım?

Şuan sadece şu 2 model arasında kaldım. Bu 2 modelden birini alıcağım. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/923420-938717/asus-tuf-gaming-vg27aql3a_samsung-odyssey-g6-27-ls27bg652euxuf/
  2. wanted

maalesef full HD bakmıyorum. yinede teşekkürler
  3. wanted

teşekkür ederim.
  4. wanted

Selamlar. 2K monitör almaya karar verdim. Bütçem maksimum 10.000-11.000 TL. Hoparlör olursa iyi olur, yoksa ayrı olarak satın almak zorunda kalacağım. Şu an masamda kurulu NB H180 monitör standı var, buna uyumlu olması lazım (genellikle çoğu uyumlu oluyor diye biliyorum). Alan biraz küçük...
  5. wanted

İ5-13500 vs i5-13400F

Önereceğin bir soğutucu var mı hocam? Ayrıca bu anakart bu işlemciyi destekler mi acaba?
  6. wanted

İ5-13500 vs i5-13400F

anakart ile ilgili problem çıkarmı sıcaklık vs
  7. wanted

İ5-13500 vs i5-13400F

Merhabalar. Şu anki sistemim RX6600-i312100F-8x2 16 GB RAM (3200)-FSP 550W 80+ Power Supply-H610MKD4 anakart. İşlemcimi yükselmek istiyorum. Steam PUBG, Valorant, CS oynarken hem Ultra hem çok düşük ayarlarda100 FPS geçmiyor. Hangi işlemeciyi almam gerek. Bu FPS oyunlarında yüksek FPS veren...
  8. wanted

terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

10k altında olursa iyi olur. öneriniz içinde ayrıyeten teşekkür ederim.
  9. wanted

terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

merhabalar. yazın terletmeyen f/p oyuncu koltuğu tarzında (bel desteği vs) koltuk arıyorum. boyum 165. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  10. wanted

cs2de normal mi bu fps

Ben i312 rx6600 ile 150-200 arası alıyorum. sanırım sıkıntı var sizde.
  11. wanted

AMD Bu gecikme degeri normal mi?

Eğer oynadığınız oyunda düşük fps alıyorsanız gecikme değeri artar. Benim testimde afmf2 60 fps ten fazla aldığım oyunlarda 4 ila 10 MS arasında değişkenlik gösterebiliyor. 60 fps altındaki oyunlarda bu süre 15 MSlere kadar çıkabiliyor. Yani eğer düşük fps alıyorsanız normal.
  12. wanted

FixNet netbone Millenicom hangisini tercih etmeliyim?

Tamamdır. Teşekkür ederim.
  13. wanted

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim. Evet arkadaşını getir indirim kap kampanyası devam ediyormuş. Arkadaşın 1 ay faturasının yarısını sizde 6 ay boyunca 45 tl indirimli ödüyormuşsunuz. Fakat çoğu formda millenicom önerilmiyor. Bu yüzden millenicoma geçmiyeceğim. Bunun yerinde öncelikle...
  14. wanted

eyw hocam teşekkür ederim
  15. wanted

Uygun fiyatlı fiber ev interneti önerileriniz neler?

tamamdır hocam teşekkür ederim
Geri