WanteD42 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Amd ryzen masterda game mode fps arttırır mi ?

Oc yapiyorsun orda ryzen master nasil kullanilir diye bak. İslemci bazli ounda fps daha iyi artrir. Ben oc yaptim oyun oynaren aciyorum. Manuel basit oc yaptim
  2. W

Yardım Ryzen 5 3500X sistemde oyunlarda FPS düşmesi oluyor

Ekran kartina yuk bindirmelisin kaliteyi yukseltmelisin. Dar bogaz yasiyorsun. İslemci full yuke biniyor ve drop yasiyorsun. Ekran kartina guc yetistiremiyor. En yuksek goruntu cozurlugu ne alip goruntu ayarlarini en yukseke kullanmalisin. Ekran karti kullanimi %85 ustu olmali. En ideali %99...
  3. W

Yardım Ryzen 5 3500x overclock yapmak

3500x islemcili 1660 superli pc ye yeni gectim. Ryzen master uygulamasiyla 4.3mhz 1.3 v de kullanabiliyorum. Daha denemele yapacagim. Bu programi bi dene istersen. Eski ddr3 sistemimdede oc olmayan islemci anakart vs vs olmasina ragmen BLCK uzerinden oc yapmistim. %15 oc olmustu. Kendim...
  4. W

Rehber Kendi Gecikmeniz Ne Kadar ?

Ddr3 sistem 1050ti 1366*768 81hz(oc) 24 mgbt internet yas 32. ortalama 246mhz ciktim. Yaslanmisiz kendimede oc yaomam gerekiyor 🤦😂
  5. W

FAİZSİZ TAKSİT İLE TOPLAMA PC

Sen babandan daha iyi ol zekatini ver namazini kil ve harama bulasmaki farkin bilgin olsun 😉
  6. W

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

Kola alip sokaga dokucek birine mi benziyorum. Azicik turklugunu hatirlayinda ozunuze donun
  7. W

Çözüldü✓ İşlemci almak istiyorum, AMD i*rail'i destekliyor mu?

Coluk cocuk dolu heralde burasi. Adam hakli bir soru sormus. Tebrik ederim. Beyni olan anlar. Ben hic arastirmadim yanlis bilgi vermek istemiyorum. İns degldir cnku amd gecicem bende tabi para olursa 😁
  8. W

Ölüyü diriltme operasyonu (PC)

Bnm eski bilgisayar bosta duruyor pentium 4 sistemdi heralde gta vice city, need for speed 2 fln oynuyordum. 9800gt ve gts450 Ekran kartlarida vardi. Hatta bosda intel i5-2400 islemcide var. Para lazim ihtiyaci olan alablr ☺️
  9. W

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

İntel islemciler pinsiz amd islemciler pinli olmuyor mu? İlk attiginiz kagit icindeki islemci pinsiz. kafam karisti🤔
  10. W

Ekran kartı bu çözünürlüğü kurtarır mı

İleriye donuk alablrsn bence. Ekran kartinada oc yap gec. İlerde de zamanla sistemi iyilestirsin ztn.
  11. W

🔥CS 2 2024 Hizmet Madalyasını Alan İlk Kişiyim :D🔥

Hayirli olsun ins. Lakin marttan bu yana bekletecegine 2023 seviyesini arttirsaydin tekrar baslasaydin cooktan kac sefer basa dönerdin 🤦 ben basa dondum hemen 10. Seviyeye geldim. 39 a hemen cikarim 😁 bu arada bzmde arkadas bekletiyordu gece 12 oldu alayim mi madalyayi dedi. Dedik ne olur ne...
Geri