Wapentia isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yardım Wolkswagen Polo 1.4 Comfortline alınır mı?

Bir yakınım almıştı ve şanzımanı bizi çok uğraştırdı. Yaşadığın şehrin sanayisine bağlı olarak da bu uğraşınız artabilir. Bu kasaların otomatiğinden uzak durulması gerektiğini anladım. Tabii sizin tanıdığınız 11 yıldır kullanıyormuş güveniyorsanız olabilir.
  2. W

Görüntü bir geliyor bir gelmiyor

Arkadaş eski kasasında denemiş ve monitörde problem olmadığını söylüyor. Nasıl monitör olduğu kanısına vardınız? 1744698853 Diğer portları ve kablo değiştirerek tekrar deneyiniz eğer yine de sıkıntı devam ediyorsa Vatan yolu gözüküyor sanırım.
  3. W

Windows 10'un Desteği Tam 6 Ay Sonra Bitiyor!

Herkeste Win11 düşmanlığı geldi bi furya gidiyor hala daha anlam veremiyorum. Yeni sistem dizdim 1 yıl önce ve 11 yükledim 1 yıldan beri kullanıyorum hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı. Aynı şekilde çevremdeki bilgisayarları da formatla 11e yükselttim hiç kimsede problem yok.
  4. W

Mouse pad speed mi contol mü alınır

Control fps oyunları için daha iyidir. Speed daha çok moba oyunlarda tercih edilir Lol gibi
  5. W

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyeleri: Cloud 3 ve Alternatifler

Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın. Yaklaşık 6 ayı aşkın süredir cloud 3 kablosuz kullanıyorum ve oyun konusunda hiçbir şekilde üzmedi. Herhangi bi eq ayarı da yapmadım ve sesi 50'de kullanıyorum. Kendi uygulamasından DTSx açmayın DTSx unbound uygulamasını indirin microsoft storedan...
  6. W

Hyperx cloud 3 wireless cızırtı sorunu

Default hali ile 50nin üstü fazla geliyor. Hatta oyunlarda da sesi genelde yarıdan aşağıda tutuyorum. Sanırım ayarlarına dokunmayacağım. Teşekkürler
  7. W

Hyperx cloud 3 wireless cızırtı sorunu

Bu eq ayarlarından sonra ses kasmada bir değişiklik var mı? Şu an ekstra bir ayar yapmadım ve DTSX uygulamasından DTS açıyorum. Bu haliyle bile bana yeterli oluyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve windowsun sesi 50de.
  8. W

Öneri 📢Stokta Olmayan Ürün Değişimlerinde Dilekçe Örneği✍🏽

itopya fiyaskodur. Müşterisine bu kadar ilgisiz davrananları hiç görmedim.
  9. W

🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6.155,32TL

Yorumun konuya faydası 0 Böyle şeyler iddia ederken sebebini de yazın ki okuyanlar faydalansın.
  10. W

Çözüldü✓ Battlefield 1 hata ve oyunu kapadıktan sonra bilgisayarın reset atması

Epicle alakası yok sorunun arkadaşlar direkt EA ile alakası var sanırım. Steam üzerinden oynuyorum ve oyundan çıkınca restart atıyor. Çözüm bulamadım. 1743146120 Dün girdim ve çıkınca restart atıyordu. Diğer arkadaşlarında dediği gibi bir anda güç kesiliyor ve tekrar açılıyor. Hala devam ediyor...
  11. W

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Profesyonel bir oyuncu olmadığımız için pek fark etmeyecektir diye tahmin ediyorum. Teşekkürler bilgilendirme için eğer 3. nesilse daha da f/p bi ürün oldu. Parasını sonuna kadar hak ediyor.
  12. W

Dsr açınca herhangi bir gecikme süreci oluyor mu?
  13. W

Satıcı gözünden birde bakın isterseniz. Bazı şeylerin bi prosedürü vardır ve onu takip etmek zorundasınız. Burada Samsung gibi bir şirketten bahsediyoruz. 1742915307 Sonuna kadar öneririm. Bu fiyata kesinlikle alınır.
  14. W

Böyle bir ibarede bulunamazsınız. İnsanları yanlış yönlendireceksiniz. Kaç kişi satın aldı, ben de dahil, böyle bi problem kimsenin başına gelmedi. Kargodan kaynaklı veya Samsung'dan kaynaklı olabilir. İade konusunda da kimseyi uğraştırmıyorlar. Rahat bir şekilde iade edebilirsiniz.
  15. W

Çözüldü✓ 9070 XT arıza

Xmp açık expo kapalı mı? Doğru anladım değil mi? Sisteminizi tekrar kontrol ettiğimde amd sisteme sahipsiniz. Xmp zaten kullanamazsınız. Açılacaksa eğer expo açılmalıdır. Bios pilini çıkarıp takın, temiz bi kurulum yapın ve tekrar denemenizi tavsiye ediyorum.
Top Bottom