Wapentia isimli üyenin son içerikleri

1. Wapentia

Hangi W11 Sürümünü İndiriyim?

Yapay zekaya arkadaş da sorabilir. Sizin oradan kopyala yapıştır yapmanızın bir faydası yok. Forumda ne kadar çok türedi sizden
  2. Wapentia

Çözüldü✓ 4 Bin TL Bütçeye 2 Tane Vesa Kolu Önerisi ?

Konuda çözüldü yazıyor. Demek ki konu sahibi problemini çözmüş. Konuyu da okusanız eğer konu sahibinin tekli almak istediğini göreceksiniz ki bir arkadaş da neden tekli alınması gerektiğini de söyledi. Konuyu okumadan, araştırmadan, yeterli bilgi sahibi olmadan yazıp insanları yanlış...
  3. Wapentia

Yazmadan önce aklınızda kaldığıyla değil de bi teyit edip ondan sonra yazmakta fayda var hocam :). Yanlış bilgilendirmeyelim kimseyi
  4. Wapentia

F80'nin fiyatı 1200 TL. 2 Adet F80 doğru tercih olacaktır. 4K harcamanıza gerek yok 2.5K ile çözülüyor.
  5. Wapentia

İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Arkadaşlar Egea 1.6 e-torq önermişler zaten. Seçebileceğiniz ilk araba olarak en mantıklı araçtır. Megane'da karar kılmışsınız sanırım fakat egea çok daha mantıklı olacaktır.
  6. Wapentia

Yeni Laptop Aldım Öneri Yardım

Bu linkten bu fiyata aldıysanız hemen iade edin. Konuyu da almadan önce açın. Bu arkadaş da yapay zekadan kopyalamış. Sizin gibiler nereden geliyor buraya
  7. Wapentia

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Taksit avantajından bağımsız konuşuyorum. Cihaz 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak sonrası yok. Sizce alınır mı? Tabii ki de zaman geçtikçe zam yiyor. Fakat bir ürünün de belli bir fiyat aralığı vardır, gereğinden fazlası verilmez. Bunun yerine A26 tercih edilebilir güncel cihaz 2031...
  8. Wapentia

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? 16K ne demek cmf phone 1 için. Çok pahalı, bu telefon 10k'nın altına satılıyordu. Hatta bırakın bunu nothing phone 1 bile 9k'ya satıldı. Herkese şunu önermeyi bırakın artık.
  9. Wapentia

🔥İndirim Xfx Swift 9070xt 36999tl

Her konuda bu arkadaşı görüyorum ve hep yanlış bilgilendirme yapıyor. Sürekli birileri yanlış bilgilendirme yapmaması için uyarıyor fakat ne fayda uslanmadan devam ediyor. Neden banlanmıyor acaba?
  10. Wapentia

2012 Jetta mı 2020 Egea mı

Allah kaza bela vermesin hocam maşallah
  11. Wapentia

Kardeşim sen motoru kötülüyorsun sorunluymuş gibi
  12. Wapentia

Bu bütçelere geliyor mu ki? Scirocconun piyasasını hiç bilmiyorum da
  13. Wapentia

Atmosferik motor olduğundan kaynaklı gitmiyor. Tüketim ise normal. 1.2 TSI motor aldığı zaman da gidecek ve yakacak. Bu alınmaması için bir sebep değil. Yaşadığın yerde çok rampa yoksa ve turbo masraflarından kaçmak istiyorsan gayet iyi seçenek. 1785313493 Arkadaş çok doğru söylemiş. Her...
  14. Wapentia

Nesi var hocam açıklar mısınız? Kronik olarak fabrika çıkışı biraz yağ yakıyor onun harici bi sıkıntısı yok diye biliyorum. Fiatın yıllardır kullandığı motor zaten
  15. Wapentia

O kasa jettalar cidden güzel ve kaliteli. Fakat 8 yaş daha genç bir araba varken yüzüne bakmam. Bu arada o fiyatlara 1.3 multijet geliyor olması lazım ona da bakmanızı öneririm.
Geri