Wapentia isimli üyenin son içerikleri

1. Wapentia

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Aldım hocam konu sahibine teşekkürler.
  2. Wapentia

750tlye Nort Bayou F80 Nasıl

Birinci de f180 mi hocam Fiyat bayağı iyi bu arada
  3. Wapentia

❌İndirim Bitti! Old Spice Footballer Giftset 2 Adet Banabak ile 259 TL

Bitmiş arkadaşlar kaçırdık.
  4. Wapentia

Sekiro™: Shadows Die Twice - Goty Edition 30 Dolara Alınır mı?

Parry varsa oynanır :D Mutlaka bakarım hocam. Ayazmon da souls oyunlarında rehberimdir. Onu keşfettiğimden beri souls olsun veya takıldığım bi oyunda direkt onun kanalına bakıyorum.
  5. Wapentia

Hocam siz de sekiro alabilirsiniz. Fakat 30 dolar çok geldi. Ben de 150 TL'ye almıştım zamanında. Biraz video izleyin fikriniz olsun oyun hakkında. İndirimde almak daha mantıklı geldi tabii indirime giriyorsa, girmiyorsa alabilirsiniz.
  6. Wapentia

Sekiro benim de hastalığım oldu daha iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Oyunu 5 veya 6 kez bitirdim birçok kez de sadece girip boss kestim. 160 saat civarında olması lazım. Özellikle defalarca kestim. Combat konusunda daha iyi bir oyun görmedim. Samuray temasını sevdiğim için almıştım ve bu...
  7. Wapentia

15-20k Arası Telefon Önerisi

Anladım hocam dediğim gibi sadece size değil genel de yazmış oldum. Vatan özelinde bilgim yok arkadaşlar yardımcı olur.
  8. Wapentia

15-20k Arası Telefon Önerisi

Dün aynı konuyu açacaktım fakat açmadan önce açılan konularak baktım. Açılan benzer konularda istediğiniz cevaplar veriliyor. Zaten konu açarken başlığı yazdığınızda benzer konuları size gösteriyor. Lütfen bunlara dikkat edip konu açın. Bunu bir tek size değil genel söylüyorum çünkü forumda konu...
  9. Wapentia

❌İndirim Bitti! Apple Macbook Air M4 16gb 256gb SSD Macos 15" 49.999 TL

Çok iyi fiyattı. İndirim bitmiş
  10. Wapentia

Prime Day M.2 Seçemiyorum

Gen5 ile Gen4 arasında çok bi fark yok diye biliyorum. Gen 5 almak yerine gen 4 2 tb alabiliyorsunuz. Prime Day konusundan alınabilecek olan ssdlere bakabilirsiniz.
  11. Wapentia

Fiat Egea 1.6 Multijet Alınır mı?

Fiyatına göre alınabilecek en iyi araba
  12. Wapentia

Çözüldü✓ Tekrardan Yardim!!!!

Konu açarken bir uyarı geliyor dikkat etmeniz gereken şeyler hakkında. Onu okuyor musunuz?
  13. Wapentia

2.3k Civarı Klavye Önerisi

F75'te de aynı keycapslar ve aynı switch vardı beğenmiyordum zaten keycapsleri, bu keycapsleri de bayağı beğendim. Aklıma koydum ya bunu alacağım. Tekrardan teşekkürler hocam yardımınız için :)
  14. Wapentia

Aldığınız renk buysa rgb açık değilken görebiliyor musunuz tuşların hangi harf olduklarını? Ve sizdeki switchlerin markası nedir? Cevaplar için de teşekkür ederim hocam
  15. Wapentia

Hangisini aldınız hocam ben de şu modeli almak istiyorum da: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f108-pro-rgb-100-nimbus-v3-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1170682932.html Eskiden Aula f75 kullanıyordum sistemi sattım şimdi bunu gözüme kestirdim. Var mı bi sıkıntısı
Geri