Konuda çözüldü yazıyor. Demek ki konu sahibi problemini çözmüş. Konuyu da okusanız eğer konu sahibinin tekli almak istediğini göreceksiniz ki bir arkadaş da neden tekli alınması gerektiğini de söyledi. Konuyu okumadan, araştırmadan, yeterli bilgi sahibi olmadan yazıp insanları yanlış...
Arkadaşlar Egea 1.6 e-torq önermişler zaten. Seçebileceğiniz ilk araba olarak en mantıklı araçtır. Megane'da karar kılmışsınız sanırım fakat egea çok daha mantıklı olacaktır.
Bu linkten bu fiyata aldıysanız hemen iade edin. Konuyu da almadan önce açın.
Bu arkadaş da yapay zekadan kopyalamış. Sizin gibiler nereden geliyor buraya
Taksit avantajından bağımsız konuşuyorum.
Cihaz 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak sonrası yok. Sizce alınır mı?
Tabii ki de zaman geçtikçe zam yiyor. Fakat bir ürünün de belli bir fiyat aralığı vardır, gereğinden fazlası verilmez. Bunun yerine A26 tercih edilebilir güncel cihaz 2031...
Hocam dalga mı geçiyorsunuz? 16K ne demek cmf phone 1 için. Çok pahalı, bu telefon 10k'nın altına satılıyordu. Hatta bırakın bunu nothing phone 1 bile 9k'ya satıldı. Herkese şunu önermeyi bırakın artık.
Her konuda bu arkadaşı görüyorum ve hep yanlış bilgilendirme yapıyor. Sürekli birileri yanlış bilgilendirme yapmaması için uyarıyor fakat ne fayda uslanmadan devam ediyor. Neden banlanmıyor acaba?
Atmosferik motor olduğundan kaynaklı gitmiyor. Tüketim ise normal. 1.2 TSI motor aldığı zaman da gidecek ve yakacak. Bu alınmaması için bir sebep değil. Yaşadığın yerde çok rampa yoksa ve turbo masraflarından kaçmak istiyorsan gayet iyi seçenek.
1785313493
Arkadaş çok doğru söylemiş. Her...
Nesi var hocam açıklar mısınız? Kronik olarak fabrika çıkışı biraz yağ yakıyor onun harici bi sıkıntısı yok diye biliyorum. Fiatın yıllardır kullandığı motor zaten
O kasa jettalar cidden güzel ve kaliteli. Fakat 8 yaş daha genç bir araba varken yüzüne bakmam. Bu arada o fiyatlara 1.3 multijet geliyor olması lazım ona da bakmanızı öneririm.