Parry varsa oynanır :D Mutlaka bakarım hocam. Ayazmon da souls oyunlarında rehberimdir. Onu keşfettiğimden beri souls olsun veya takıldığım bi oyunda direkt onun kanalına bakıyorum.
Hocam siz de sekiro alabilirsiniz. Fakat 30 dolar çok geldi. Ben de 150 TL'ye almıştım zamanında. Biraz video izleyin fikriniz olsun oyun hakkında. İndirimde almak daha mantıklı geldi tabii indirime giriyorsa, girmiyorsa alabilirsiniz.
Sekiro benim de hastalığım oldu daha iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Oyunu 5 veya 6 kez bitirdim birçok kez de sadece girip boss kestim. 160 saat civarında olması lazım. Özellikle
defalarca kestim. Combat konusunda daha iyi bir oyun görmedim. Samuray temasını sevdiğim için almıştım ve bu...
Dün aynı konuyu açacaktım fakat açmadan önce açılan konularak baktım. Açılan benzer konularda istediğiniz cevaplar veriliyor. Zaten konu açarken başlığı yazdığınızda benzer konuları size gösteriyor. Lütfen bunlara dikkat edip konu açın. Bunu bir tek size değil genel söylüyorum çünkü forumda konu...
Gen5 ile Gen4 arasında çok bi fark yok diye biliyorum. Gen 5 almak yerine gen 4 2 tb alabiliyorsunuz. Prime Day konusundan alınabilecek olan ssdlere bakabilirsiniz.
F75'te de aynı keycapslar ve aynı switch vardı beğenmiyordum zaten keycapsleri, bu keycapsleri de bayağı beğendim. Aklıma koydum ya bunu alacağım. Tekrardan teşekkürler hocam yardımınız için :)
Aldığınız renk buysa rgb açık değilken görebiliyor musunuz tuşların hangi harf olduklarını? Ve sizdeki switchlerin markası nedir? Cevaplar için de teşekkür ederim hocam
Hangisini aldınız hocam ben de şu modeli almak istiyorum da:
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f108-pro-rgb-100-nimbus-v3-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1170682932.html
Eskiden Aula f75 kullanıyordum sistemi sattım şimdi bunu gözüme kestirdim. Var mı bi sıkıntısı