Eğer ramlerin hızını arttırdıysan bunu yaşayan birkaç kişiden birisin. Asus Prime anakart ortak noktamız bu sorunu yaşayanlar olarak. Aynı hatayı alıyordum bunun hakkında bir arkadaş konu açmıştı o konuda çözümünü anlatıyor.
Oyun zaten oynamayacağım o konuda sıkıntım yok. Benim endişem yazılım konusunda uyumluluk problemleri tek endişem açıkçası bu yoksa gözüm kapalı tercih edeceğim. Telefonum zaten ıphone o yüzden de mac olabilir aslında. Dediğim gibi uyumluluk ürkütüyor beni şu zamana kadar hep windows kulandım
Hocam herhangi bir uyumsuzluk problemi yaşıyor musunuz? Ben üniyi bitirdim fakat bilgisayar okumak istiyorum bir de programlarda uyumsuzluk olur diye almak istemedim.
Teşekkürler bilgilendirme için.
1767264850
Hocam istediğim özellikler tamamen mac bilgisayarı gösteriyordu zaten. Fakat ben windows istiyorum yoksa kesinlikle mac tercih edecektim.
Windows baktığımı söyledim bir önceki mesajda. Neden alınmaz hocam? Sadece bir kanıda bulunmak yerine sebeplerini de paylaşırsanız hem ben hem de okuyan arkadaşlar faydalanır.
Fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyorum açıkçası. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. İşlemciden kaynaklı sordum ben de perfomansı nasıl olur bilemedim.
1767263015
Hocam mac baktım düşündüm de fakat windows almak istiyorum.
Arkadaşlar böyle bir modele ihtiyacım vardı, pil ömrü uzun ve hafif bir bilgisayara. Laptop bakıyordum da mantıklı mı bu fiyata? Mantıklıysa eğer hemen alacağım.
Aynı problemi yaşıyorum. Tabii sizin kadar bilgim yok ve kontrol sağlamadım. Fakat bahsettiğiniz saatler arasında (Türk Telekom kullanıyorum ve fiber altyapı.) hem download hızı düşüyor hem de oyunda kopmalar meydana geliyor. 100 mbit internete sahibim indirmelerim 300 KB'ye kadar düşüyor...