Evet şeffaf kılıf da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Satıcıdan ve satış yerlerinden değişiyordu kutulama da sizinki de biraz garip olmuş :D Hayırlı olsun mutluluklarla kullanın.
Tutulmadığından kaynaklı ilk çıktığı fiyattan düştü sanırım. Gelecek olan bilgileri takip edeceğim ben de merak ediyorum açıkçası o telefonu. Geldikten sonra inceleme güzel olur. Geçenlerde bi arkadaş daha açmıştı benzer konuydu.
Bu konu ve https://forum.donanimarsivi.com/konu/kablosuz-mouse-onerisi.1209563/ bu konu buga girmiş sanırım sürekli yukarıya çıkıyor. Son atılan mesajlar sürekli yeni atılmış gibi gözüküyor.
Araştırdığım kadarıyla genellikle intel işlemcilerde yanma problemleri mevcuttu. Tabii bunun sebebi daha sıcak çalışmaları fakat amd işlemcili olanlarda da anakart yanma problemlerini okudum. Arkadaşın dediği gibi
bu modellerde daha çok görülmekte.
Tabii ki de bir indirim gördüğümüzde alacağız. Ben satıcıları savunmuyorum zaten bizim satıcılarımız maalesef ki çok fırsatçılar ve fahiş fiyata satıyorlar. Benim demek istediğim birinin hatasından faydalanmak çok yanlış bir şey, yapılmaması gereken bir şeydir. eğer satıcıyla iletişime...
Kesinlikle katılıyorum. Şunu sipariş edenlerin "fırsatçı satıcılar"dan bir farkı yok. Sonra satıcılar bindirim yaptığında kızıyorsunuz fakat şu davranışlara bak. Hak ediyor bizim milletimiz bunları.
Cloud 3 kullanıyorum fps oyunlarında çok iyi, müzik ve filmde de yeterli açıkçası bir eksiği yok. Kulaklığın sesi de az geliyor diyorlar ama 50'de kullanıyorum ve fazlasıyla yeterli geliyor. Cloud 3S için aklınızda bi şüphe olmasına gerek yok. Tabii sizin bütçeniz çok daha yukarıda o bütçeye...