Warcate isimli üyenin son içerikleri

1. W

İtopya Ürünümü İade Almıyor

kutuyu tutan bir tane ufak bant vardı onu kesip açtım sadece, sonrasında geri kutusuna koyup çevresini streç filmle sarıp kargoya verdim 1750768837 Ürün tertemizdi zaten iade sebebi olarak kutunun deforme olmasını gösteriyorlar
  2. W

İtopya Ürünümü İade Almıyor

Arkadaşlar Merhaba 10 gün önce itopya.com üzerinden Steelseries QCK Performance Speed XL modelini satın aldım, ürünü 3 gün kullandım ve benim için çok tepkisel olduğunu fark edip iade etmek istedim ve anlaşmalı kargo firması ile kendilerine geri gönderdim. Ürün ben gönderirken sağlamdı fakat...
  3. W

Çözüldü✓ Power Supply Yanmış Yardım Edin

elimde bu kablodan fazladan var istanbul/bahçelievler'e yakınsan ücretsiz şekilde elden verebilirim veya pazartesi kargoya gidicem dm'den adres atarsan kargoyla da yollayabilirim.
  4. W

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 29 BİN TL

Bu bahsettiğin sorun sadece aorus master rtx 5080 serisinde görülmüş, başka bi kartta görüldüğüne dair bi kanıt bulamadım varsa link atarmısın
  5. W

Prime almak istiyorum aslında sistem komple asus ama 2 hafta oldu sistemi toplayalı 2 haftadır prime indirime girmedi :D
  6. W

[H3 id='httpswww.incehesap.comgigabyte-geforce-rtx-5070-windforce-oc-sff-12g-gv-n5070wf3oc-12gd-gddr7-192bit-gaming-ekran-karti-fiyati-80131']https://www.incehesap.com/gigabyte-geforce-rtx-5070-windforce-oc-sff-12g-gv-n5070wf3oc-12gd-gddr7-192bit-gaming-ekran-karti-fiyati-80131/[/H3]
  7. W

alınır mı? arkadaşlar ne diyosunuz
  8. W

HANGİ PSU TERCİH EDİLMELİ

Enermax alırsan geleceğe yatırım yapmış olursun ilerde ekran kartı veya işlemci değiştireceğin zaman kafanda acaba güç kaynağım yeterli olurmu sorusu kalmaz, bu arada enermaxın 1350w modeli örgü kabloyla geliyor arada az bi fark var bunuda bi düşün istersen
  9. W

RGB Fanlar Sadece Tek Renk Yanıyor

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta kadar önce kendime sistem topladım, eski kasam olan Cooler Master MB520 RGB halen temiz durumda olduğundan yeni aldığım bileşenleri bu kasanın içerisine dizdim ve Aura Sync ile sıvı soğutma, ramler, anakart, klavye, mouse, hepsini senkronize şekilde kullanıyorum...
  10. W

Rog Biosunda AMD dahili gpu kapatma

Çok teşekkürler
  11. W

Rog Biosunda AMD dahili gpu kapatma

Arkadaşlar Asus Rog biosunda amd'nin dahili gpusunu kapatmayı bulamadım normal asus biosuna ait videolar var fakat orda girdikleri dfx ayarı bende yok başka yerde büyük ihtimal ama ben bulamadım bilen varsa tam nerede yazarsa sevinirim
  12. W

Yardım Oyun İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım

işlemci soğutucun iyiyse 7700x değilse 9600x
  13. W

Yardım Ryzen 7 9700x mi yoksa 7800x3d mi

hocam sen olayı yanlış anlamışsın benim demek istediğim sıfırdan sistemi dizerken çok fazla gider oluyor birde x3d işlemci alırsan maliyet iyice artıyor ilk dizerken normal seri bi işlemci alıp sonradan am5 sokete çıkacak en son x3d işlemciyi alır onunla devam ederim manasında dedim, konuyu açan...
  14. W

Yardım Ryzen 7 9700x mi yoksa 7800x3d mi

aynı ikilemi bende yaşadım ve 9700x te karar kıldım, sonuçta am5 sokete yeni işlemciler çıkmaya devam edicek am5 sokete çıkacak en son x3d seri işlemciyi alıp 3-4 senede onu kullanırım tercih senin
  15. W

185boy 90kg koltuk tavsiyesi 8000tl

xdrive 15li plus, kendim kullanıyorum memnunum, kumaş olduğu için terletmiyor malzeme kaliteside oldukça iyi
Geri