Warcross isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yardım PC'yi kapatınca PSU'dan gelen çıt sesi normal mi? (VİDEOLU)

Ohhh çok teşekkürler rahatladım kötü bir şey sandım en başta
  2. W

SHARKOON TG5 PRO RGB kasa nasıl fiyatına değer mi ?

Ben bu kasaya sahibim , bir şey sorcam bilen varsa üstünde 2 tane nokta var biri beyaz biri kırmızı , beyaz çalıştığı zaman yanıyor ve kapanana kadar sönmüyor , kırmızı arada yanıp sönüyor nedenini bilen var mı 2 noktanın
  3. W

Yardım PC'yi kapatınca PSU'dan gelen çıt sesi normal mi? (VİDEOLU)

Bugün yeni PC aldım sharkoon wpm gold zero 650w 80+ Gold , bendede hiç sıkıntı yok güzel şekilde çalışıyor pc'yi kapatıyorum ışıklar sönüyor fanlar duruyor ve çıt diye ses geliyor bende merak ettim kötü bir şey u bozuk mu diye ama daha dün aldım yeni PSU.
  4. W

Monitör önerisi (sisteme özel)

Valorant , fortnite ve bazı hikayeli oyunlar ama en çok FPS oynuyorum
  5. W

Curved iyi değil ya FPS oyunlarında
  6. W

- MSI GTX 1660 süper gaming x - i5 10400F - GSKİLL 16gb(2×8) 3000mhz ram - MSI B460M - A PRO anakart - SHARKOON TG5 PRO RGB - SHARKOON WPM GOLD ZERO 650w +80 Gold - SANDİSK 500GB M.2 (2400MB/1700MB) Sistemime göre 144hz 1ms IPS 1080p monitör önerisi @Abdullah Hacıgül
  7. W

İtopya kargo hasar sonrası ne yapılmalı

Merhaba ben itopyadan hazır sistem PC almak istiyorum ama korkularımdan biri de eve hasarlı gelen ürünü almayıp geri gönderildikten sonra ne yapılması gerektiği itopya anladığım kadarıyla telefonlara cevap vermiyor , ben PC aldım ve hasarlı geldi kargoyu kabul etmedim sonra kimi arıyacağım , ne...
  8. W

asus cerberus mouse dpı sorunu

farenin 4 farklı dpı ayarı var ve her dpı da farklı renk veren farenin hangi renkte hangi dpı oldugunu bılmıyorum yardım edın kısaca dpı'ımı ogrenemıyorum
  9. W

Edebiyattan Kalırsak Nolur ?

Sanırım önemli olan ort değil mi sen edebiyatdan 30 al diğer notların iyise yine de kalıyor musun
  10. W

amd sıstem onersı 6-7k

valo oynuyor musun oynuyorsan kac fps verıyor
  11. W

amd sıstem onersı 6-7k

ne zmn aldın
  12. W

amd sıstem onersı 6-7k

pc ne kadar senın
  13. W

amd sıstem onersı 6-7k

kesınlıkle ıntel fanboy degılsın waswdsdawsdawsd