Warder127 isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ekran kartım dengesiz ısınıyor

teşekkürler hocam bilgiler için
  2. W

problem surda sadece lobbyde anı cıkıslar yapıyor oyun içersinde sıcaklık düşmekte
  3. W

yanlış görmediysem o şekilde hocam
  4. W

2. el bilgisayarcıdan aldım
  5. W

söyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklık
  6. W

Nasıl düzelticem 1739791873 Kart kotu durumda gözükmüyor temiz duruyor oyun içlerinde fps sorunu ısınma sorunu yaşamıyorum sadece oyun lobbylerinr geldigimde anı hızlanma hızlı fan sonle sorunu yaşıyorum
  7. W

Bu kartı 2. El bi bilgisayarcıdan aldım yapılmıştır diye düşünüyorum
  8. W

xfx rx5700xt 3 fanlı ekran kartı modelim var oyun lobbylerinde 70 dereceleri gorurken maça girdigimde sıcaklık düşüyor sebebi nedir
  9. W

Bu monitor alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54?ftid=yt8zwykchxcdu4jc&url_src=and-product-detail Bu monitoru almayı düşünüyorum bütcem 7/8 k civarlarında İstediğim özellikler 27 inc 2K
  10. W

Anakartın önerdiği gibi ramleri takmak

Yeni anakart aldım A2 B2 öneriyor ben ise A1 A2 şeklinde taktım önerdiği gibi takmazdam ne olur
  11. W

CS 1.6 server önerisi !

Oyun yöneticisi veya cs duragı sitesine girerek serverlara bakabilirsiniz kolaylık olur
  12. W

Cs2 de Haksız Vac ban yedim ?

Bomba felan gelmiş olabilir
  13. W

Hesabın sürekli askıya alınması

Aynı sorun bendede var benim düşüncem fazla istek atıyorsan ondan oluyor başka bi bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
  14. W

Cs2 de Haksız Vac ban yedim ?

Dostum takım arkadaşlarına hasar verdiğin için olabilir çünkü oynayış şekli düzensiz olarak işaretlendi yazıyor normal hile banı olduğunu düşünmüyorum
  15. W

3080 mi yoksa 4060 mı

Hocam 3080 tabii ki ama güzelce kartı test etmeni isterim 2. El sonuçta sizi üzedebilir
Geri