Herkese merhaba. Benim bu konu da bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. 70/80k gibi limitim var. Sadece oyun için kullanacağım bir PC'ye ihtiyacım var. Hazır sistem mi almalıyım yoksa toplama mı bakmalıyım önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.
alakan için çok teşekkür ederim. peki https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem hakkında görüşlerini alabilir miyim?
Merhaba, ben fikir danışmak istiyorum sizlere. Alta yazdığım gibi bir sistem almak istiyorum fiyatı da belirttim. Sizce nasıl alınır mı? Fiyat ve ekipman olarak değer mi?
Ryzen 9 7950x3D & MSI Suprim 4080 Gaming ( oyuncu ) kasası.
Fiyat 90.000 TL.
MSI RTX 4080 Suprim 16 GB ekran kartı.
(Kutu...
arkadaşlar ssd durumu nasıl acaba? hd sentinel de 1 bozuk sektör uyarısı veriyor td tune programın da iyi görünüyor hiç bozuk sektör uyarısı almadım. bu program aracılığıyla yaptığım testte nasıl görünüyor sizce
başka oyunlar da deneme fırsatım olmadı maalesef. 3 hafta kadar evvel ragnarök oynamıştım ama ve çokta iyiydi hiç sıkıntı yaşamadım. black ops 6 çıktı 25 ekim de ve onu rahat oynadım ne zaman warzone çıktı böyle bir sorun ile karşılaştım
internetim kotalı 5 gün sonra yenilenecek ve o zaman başka bir oyun indirebileceğim. elim bu konu da kısıtlı yani. başka oyun da deneyemedim ama benim sanki oyundan ayrı başka bir sıkıntısı var gibi hissettiğim için konu açtım. düne kadar bilgisayarımı kapatıyordu bugün ram değişimi yaptım...
B450M S2H, ASUS Dual 6700XT, 5600X, XPG 2x8 3600MHz, 650W PSU ve bir adet SSD bir adet M.2 SSD sistem kullanmaktayım. Warzone oynuyorum oyuna girdiğim zaman 10 dakika içerisin de ekranım kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor. Memtest86 ile RAM testi yaptım hata ile karşılaştım RAM değişim...
merhabalar. az evvel 15 dakikalık ooct test yaptım. bilen anlayan arkadaşlardan ricam ters bir durumun olup olmadığı hakkın da bana bilgi verebilir mi? (15 dakikanın son 8 dakikası işlemci sıcaklığı 81 dereceyi geçmedi)