warlyrics isimli üyenin son içerikleri

1. W

Windows11 kurulum yardım

Rica ederim
  2. W

Windows11 kurulum yardım

Aynen öyle
  3. W

Çözüldü✓ Almayı düşündüğüm sistem hakkında

Monitörü anakarta bağlarsanız ekranınza görüntü gelmeyecektir. Eğer bilgisayarınızda ekran kartı varsa her zaman ama her zaman monitör bağlantısı ekran kartı üzerindeki çıkışlara bağlanmalıdır. Anakartlardaki görüntü çıkışları onboard ekran kartından yani işlemcinizin içerisindeki ekran...
  4. W

Windows11 kurulum yardım

Rica ederim. Boot önceliğini değiştirmeyi unutmayın zira USB'yi taktığınızda tekrardan USB ile boot etme ihtimali mevcut.
  5. W

Windows11 kurulum yardım

Acaba tekrardan USB ile boot ediyor olabilir mi? Bilgisayarı kapatıp USB'yi çıkarın sonra tekrardan açın. Eğer sorun çözülürse Bios'tan boot seçeneklerinizden 1. önceliği Windows'u yüklediğiniz diske alın.
  6. W

RTX 4080 için 1000W PSU yeter mi?

Teşekkür ederim 1000W yetecekse fazlasıyla iyi, biraz da pay kalsın istiyorum %100 çalışmasın PSU
  7. W

RTX 4080 için 1000W PSU yeter mi?

Yeni sistem topluyorum Asus Tuf RTX 4080 ekran kartı alacağım işlemciyi de seneye 14. Nesil çıkınca yükselteceğim ama şimdiden iyi bir PSU ile alıp PSU işini kapatmayı düşünüyorum. 14. Nesil işlemciler ne kadar güç tüketecekler belli değil ama sizce yeterli olur mu? Şimdilik sistem: RTX 4080...
Geri