Wasch isimli üyenin son içerikleri

1. W

TK03 Motor Blogundan Gelen Zirilti

Arkadaşlar selam, motorsikletten bir zirilti geliyor gazla birlikte o da artiyor direkt motorun icinden geliyor ve yaklaşık 1 hafta önce motor cok yakmaya başladı, performansı düştü, kompresyon az yapmaya basladi, titresimler cok artti gidon bile titremeye basladi ve durmadan siddetli egzoz...
  2. W

Laptop ekran kablosu nasıl çıkartılır?

Resimde de gorundugu gibi ekran kablosu nasıl çıkarılır? Bir turlu cikaramadim çok da zorlamak istemiyorum bilmedigim icin.
  3. W

QJ MOTOR SRK 125R vs BENELLİ 125S

Hocam qj bulursam alicamda piyasa da sinirli sayida bulundugum sehirdede bulmak zor bulamazsam rks alicagim
  4. W

Hocam benim icin performans onemli bir de parca bulunabilirligi onemli. Yakiti sorun degil. Gorunus olarak ikisini de cok begeniyorum fakat srk ayri bi guzel gibi.
  5. W

İki motor arasinda kaldim. Qj motor srk125r mı daha iyi benelli 125s mi?
  6. W

Xiaomi telefon hoparlörlerden ses gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, şu an kullandığım telefon Xiaomi ve başlıkta belirttiğim gibi 1 saat gibi bir süre telefonu kullandıktan sonra aniden hoparlörler kapanıyor. Birkaç uygulamada da denedim fakat ses gelmiyor. Cihazı yeniden baslattigimda ise düzeliyor bunun bir çözümü var mıdır acaba?
  7. W

Boyum uzamiyor ve kilo alamiyorum

En hızlı şekilde almak istiyorum fiyatlar önemli değil. 1692796197 Günde kaç kere içmem lazım?
  8. W

Boyum uzamiyor ve kilo alamiyorum

Arkadaşlar merhaba, ben 15 yaşındayım boyum 1.70 ve kilom 49.5 ne kilom artıyor nede boyum uzuyor kaç aydır böyleyim nasıl kilo alabilirim?
Geri