Hocam switch ile ilgili olduğunu artık kesin olarak düşünmüyorum çünkü şu zamanlarda olmamaya başladı önceden sol tarafta bir tuşa bastığımda sağ taraftaki tuşlardan birine basıyodu rastgele şu anda sağ tarafa bastığımda solda ki tuşlardan birine basıyor.
Teşekkürler hocam ben açıp baktım sorun başladıktan 1 2 ay sonra herhangi bir gariplik göremedim parçada değişmedim reddit vesayre gibi yerlerde driverdan olayı olduğunu söyleyenler olmuş driverı komple sildim falan düzelmedi başka bir yerde klavyenin zamanla kitlenme gibi bişey yaşadığını...
Hocam bende 9700X var şahsi olarak tavsiye ederim tamamen bütçe meselesi bence ama elinizde bütçe varsa 9700X alın derim öte yandan 9700X alıp ekran kartını düşük tutmanızı şiddetle tavsiye etmem ve ek olarak 9700X kullanacaksanız stok soğutucu tavsiye etmiyorum.
Bana kalırsa msi nedeni ise kendi şahsi kullanımımda bir sorun yaşamadım ve stabil çalışıyor günde en az 3 4 saat açık oluyor bilgisayar ortalama 8 saat açık kalıyor diyebilirim performans olarak veyahut sıcaklık olarak bir sorun yaşamadım.
Abimde B850 gaming plus wifi var memnun aktif olarak 7800x3d ile kullanıyor herhangi bir sorun veya yetersizlikle karşılaşmadım hocam m2 sayısıda yeterli bence alınabilir.
Merhaba yeni bir klavye arıyorum bu fiyatlara ne var pek bilmiyorum red switch ve numpad şart aklımda bu model var ama ne kadar iyidir emin değilim
Aklımda ki