Wasenyr isimli üyenin son içerikleri

1. W

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

Hocam switch ile ilgili olduğunu artık kesin olarak düşünmüyorum çünkü şu zamanlarda olmamaya başladı önceden sol tarafta bir tuşa bastığımda sağ taraftaki tuşlardan birine basıyodu rastgele şu anda sağ tarafa bastığımda solda ki tuşlardan birine basıyor.
  2. W

Hocam elimde başka switch yok deneyebileceğim belki olabilir ama bence fabrika kroniği aynı şekilde bende 2 tanesini 1200 e almıştım.
  3. W

Teşekkürler hocam ben açıp baktım sorun başladıktan 1 2 ay sonra herhangi bir gariplik göremedim parçada değişmedim reddit vesayre gibi yerlerde driverdan olayı olduğunu söyleyenler olmuş driverı komple sildim falan düzelmedi başka bir yerde klavyenin zamanla kitlenme gibi bişey yaşadığını...
  4. W

Hocam benimde 2 sene oldu aynı şekilde temmuz 2023 de almıştım son 6 7 aydır öyle.
  5. W

rekabetçi oynuyorum hocam birde bu klavye (Mizar MZ60 Luna) arada sapıtıyor a ya basınca h falan basıyor kronikmiş öğrendiğim kadarıyla.
  6. W

Mizar mz 60 luna var sizce alınır mı?
  7. W

R7 7700 için Msı b850 gaming plus mı Gigabyte x870 gaming x mi

Hocam bende 9700X var şahsi olarak tavsiye ederim tamamen bütçe meselesi bence ama elinizde bütçe varsa 9700X alın derim öte yandan 9700X alıp ekran kartını düşük tutmanızı şiddetle tavsiye etmem ve ek olarak 9700X kullanacaksanız stok soğutucu tavsiye etmiyorum.
  8. W

Bana kalırsa msi nedeni ise kendi şahsi kullanımımda bir sorun yaşamadım ve stabil çalışıyor günde en az 3 4 saat açık oluyor bilgisayar ortalama 8 saat açık kalıyor diyebilirim performans olarak veyahut sıcaklık olarak bir sorun yaşamadım.
  9. W

Abimde B850 gaming plus wifi var memnun aktif olarak 7800x3d ile kullanıyor herhangi bir sorun veya yetersizlikle karşılaşmadım hocam m2 sayısıda yeterli bence alınabilir.
  10. W

Öneri Claws Spectrum K1 alınır mı?

Oyun için almayacaktım hocam normal gündelik için sonra claws flux air aldım çok memnunum.
  11. W

1.5-1.7k arası klavye önerisi

Oralara baktım hocamda red switch sesi hoşuma gittiğinden dolayı istiyorum
  12. W

Hocam çok bilgim yok klavye tarafında o yüzden bu markalara yanaşmıştım.
  13. W

Merhaba yeni bir klavye arıyorum bu fiyatlara ne var pek bilmiyorum red switch ve numpad şart aklımda bu model var ama ne kadar iyidir emin değilim Aklımda ki
  14. W

İnternet ayarlarından Power Saving Mode u kapatırsak ne olur?

kopma vesayre olmuyor hocam o zaman açık kalsın konuyu açtığımdan beri açık bir sorun olmadı.
  15. W

İnternet ayarlarından Power Saving Mode u kapatırsak ne olur?

Sanırım yok hocam bende bulamadım.
Geri