Wasfufu isimli üyenin son içerikleri

1. W

Bilgisayar topluyorum yardım lazım

Arkadaşlar merhaba benim eski pc de 1650 gtx vardı şuan bozuldu bende 35-60 k gibi bir bütçe var 4060 ve 5060 ın kötü olduğunu duydum 5070 li sistemlerde 50 den başlıyor rx7800 xt diye bir şey var tavsiye eder misiniz ve bana bu konuda genel olarak yardımcı olacak biri varmı çünkü tüm parçalar...
  2. W

4060 ti mı yoksa 4070 süper mi

Bunu nasıl yaparım yardımcı olabilirmisin dostum
  3. W

Yardım itopyadan ıt suprise alınır mı

İşlemciye stok soğutucu yetmez mi
  4. W

4060 ti mı yoksa 4070 süper mi

Arkadaşlar merhaba bilgisayar topluyorum ekran kartı bölümünde sıkıştım 4060 ti lı bir sistem alırsam rahat bir şekilde windows birde monitör ve klavye alabiliyorum ancak 4070 olduğunda bütçeyi aşıyor ve işletim sistemi ve monitör alamıyorum bütçem 47000 bu bütçeyle hem bilgisayar hem monitör...
  5. W

Bana 40 bin tl uyuyo hangilerini ne ile değiştirmeliyim söylerseniz çok müteşekkir olurum
  6. W

Sizce bu daha mı güzel ben çok anlamıyorum
  7. W

Merhaba bir masaüstü bilgisayar alıcam arkadaşlarım 4060 ve 4060 ti önermedi o yüzden itopya dan 4070 li hazır sistemlere baktım bunu buldum sizce alınır mı fiyatına değer mi yoksa daha iyi bir sistem bulabilirmiyö
  8. W

YARDIM İtopya.com dan hazır sistem IT suprise alınır mı

Merhaba arkadaşlar ben bir masaüstü bilgisayar arıyordum çevrem 4060 önermedi o yüzden itopyadan hazır 4070 li sistemlere baktım bütçem 40 bin sizce bu bilgisayar güzelmi fiyatına değermi yoksa başka bir tercih mi yapmalıyım
Geri