Wasu isimli üyenin son içerikleri

1. W

Call of Duty Modern Warfare 2

Merhaba bende bu oyun var indirip oynamayi düşünüyorum bu oyunun Türkçe yama dublaj vs var mı + bu oyun seri mi yoksa bambaşka oyun mu bundan önceki oyun veya devam oyunu var mı
  2. W

Csgo övgü atmak yardım

Tüm herkese demek istiyorum öyle nasil yapicam
  3. W

Csgo övgü atmak yardım

Merhaba csgo da ingilizce bana övgü atar mısınız ne demek övgü arttirmaya çalışıyorum
  4. W

THE LAST OF US PC YARDIM

Oyun böyle kaldı burdan çıkamıyorum nasıl kapatcam 1684961202 Hallettim beyler silemedim bunu kusura bakmayin
  5. W

Bunları nasıl birleştirebilirim yardımcı olur musunuz

Kralsın kanka yaptım sayende
  6. W

Bunları nasıl birleştirebilirim yardımcı olur musunuz

Bende bu yok nasıl yapacağımı soruyorum
  7. W

Monitörüm sorunlu mu

Merhaba monitörü 1 haftadır kullanıyorum yeni farkettim bazı yerler siyahken parlıyor sol alt bida sağ üstte küçük bi yer sarı yerler gözle görünmüyor
  8. W

monitör hz düşmesi yardım

Kaldırdığım halde 60 hz e düşüyor
  9. W

monitör hz düşmesi yardım

Merhaba cs oynarken monitörüm 144 hz fakat rdr 2 ya da minecraft girince 60 a düşüyor lütfen yardım edin
  10. W

STEAM RDR 2 TÜRKÇE YAMA

Merhaba daha yeni rdr 2 indirdim indirmem 3 günü aldı ve Türkçe yama kuracağım ama pek güvenemiyorum elinde hatasız elle çeviri olan yamalar paylaşırsanız memnun olurum bide virus total sonucu olsa iyi olur
  11. W

Monitörde Hz düşmesi

Merhaba ben 2 gün önce bilgisayar aldım ryzen 5 5600 rx 6750 neyse oyun oynarken ekran yavas geliyor ama 2 3 bin fps aliyorum ornek minecraft monitörün hzi tam ekran yapınca 144 den 60 a düşüyor ne yapmam lazım
  12. W

Yeni bir sistem topladım nasil

Tek incehesaptan alma şansım vardı bende amd ekran kartı istiyordum neyse sağlık olsun
  13. W

Yeni bir sistem topladım nasil

Kasayı 21500 e aldım monitörü 4200
Geri