Arkadaşlar,merhaba,kasım ayının sonunda yaklaşık 80 bin tl ye bu sistemi topladım:amd ryzen7 9700x işlemci--gigabyte 9070xt ekran kartı--Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD---
B850 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart--2x16 gb patriot viper single ram...
bende bu modeli düşünmüştüm,şansımı seveyim kasım indirimi bekledik ,en az 10 bin tl zarara girdik!Firmalar vergi olayı ve bu ram artışı yüzünden kampanya falanda yapmıyor....
Merhaba arkadaşlar!Kasım indirimlerini beklemek neredeyse + 10 bin tl ye mal oldu,en son ayın 11 de bu sistemi almak isiyorum,bu olmamış,mutlaka değiştirilmeli dediğiniz bir parça var mı? veya aynı fiyat aralığında başka bir sistem öneriniz var mı? teşekkür ederim...
Merhaba! 75 bin tl yi geçmeyecek mümkünse peşin fiyatına 2 veya 3 taksitli alınabilecek;amd işlemcili,5070Tİveya 9070 XT li sistem tavsiyelerinizi bekliyorum(hazır sistemde olur.)
Arkadaşlar 3 ü bir arada bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? maliyet biraz düşüyor gibi...
https://www.n11.com/urun/gameagle-storm-850w-80-power-sivi-sogutmali-siyah-bilgisayar-kasasi-67151736?magaza=batubilgisayar
Anladım,kasayı değiştiriyoruz,ekran kartı 5070 ti olabilir,ssd ve ramlerede biraz daha bakayım.Fiyatların pahalı olması birazda hepsi burada nın peşin fiyatına 9 taksit yapmasından dolayı. Şu ürün ilginç geldi ama siz ne dersiniz...