Merhabalar ,
Kasım 2024 tarihinde Asus Rog Strix bir anakart alarak Asusun cashback kampanyasına katıldım. Katılımım 12.11.2024 tarihinde onaylandı. Ama o tarihten sonra hiçbir ücret iadesi olmadı. Bununla alakalı varsa tecrübeli arkadaşlardan ne yapılabileceğine dair çözüm önerilerine açığım...
Arkadaşlar merhaba, Toshiba satellite S70 laptopun harici ekran kartı arızalanmıştı. Bende tamiri yerine ekran kartı çipini ve vram'leri anakart üzerinden söktürüp Uma şeklinde işlemcinin kendi ekran kartını kullanma kararı verdim. Cihaz normal çalışıyor fakat laptop açılışından başlayarak fan...
Ekran kartı nın sokete giren kısmının hemen üstündeki ufacık parça kopmuş. Ondan mıdır bilmiyorum ama yeni farkettim. Resimde kırmızı yuvarlak ile işaretledim. Ekran kartını takarken m2 slotunun soğutma bloğu tam o tarafa denk geldiği için çok zorlanmıştım. İnş tamiri kolay birşeydi.
Arkadaşlar merhaba,
Ddr4 anakart işlemci ve ramlerimi satıp ddr5 sistem topladım. Anakarta işlemciyi ssd yi vs montajlayıp pc yi çalıştırıyorum fakat Rx 6700 xt ekran kartımdan hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Kartımın kesinlikle hiçbir sorunu yoktu ve sistemi toplayana kadar kutusundan hiç...
bu afişleri heryere asıyorlar dükkan önüne veya webde görüyoruz ama hiçbirinde son tarih 19 Aralık diye yazdığını görmedim . Bi kampanya yapıyorsan o ayın son gününe kadar yaparsın , nasıl saçmalık anlamadım.
yine boş beleş ürünlerle dolu , üstelik indirimle alakası olmayan bir gaming gecesi daha. bakalım bu firma ne zamana kadar bu şekilde sürdürecek bu işi.
Türkçe dersi verene bak hele. Vergisiz diye yazacağına oraya adam gibi o mükemmel bildiğin üstat profesör olduğun Türkçe dil bilginle ''
130.000 RPM HIZLI FAN VERGİ EKLENMEMİŞ FİYATI 444 TL ''
yazabilirsin. Vergisiz=Ürünün vergisi yok , vergi alınmıyor . Daha çok şey derimde değmeyecek insanlar...