WatroX0 isimli üyenin son içerikleri

1. W

FiveM Bilgisayarımda Çok Kasıyor

Merhaba öncelikle. Intel Arc B580 ekran kartım ve Ryzen 5600X işlemcim var ayrıca 16 GB RAM var bilgisayarımda. Fakat FiveM de oynadığım tüm sunucularda düşük FPS, kasma ve donma sorunları yaşıyorum. Ekran kartım 12 GB olmasına rağmen oluyor bunlar. Sistemleri benden daha düşük olan...
  2. W

Yardım Intel Arc B580 12GB 15k Bütçe İle Alınır mı?

Şuan Arc B580 kullanıyorum. Henüz bugün aldım. Yani sürücü olarak Nvidia ve AMD nin çok gerisinde fakat oyun oynadığım için performansına dikkat ettim. Uncharted, GTA V gibi oyunlarda çok akıcı oynattı. 11K ya aldım bu arada.
  3. W

Intel Arc B580 OBS ayarları nasıl olmalı ?

Intel Arc B580 ekran kartım ve AMD Ryzen 5 5600X işlemcim var. Ram 16 GB. OBS de kayıt almak ve yayın açmak istiyorum. Ayarlarım nasıl olmalı ?
  4. W

Inno3D RTX3060 Ekran kartı alınır mı ?

Tamamdır teşekkürler
  5. W

Hocam peki sistem özelliklerim resize bar özelliğini destekliyor mu acaba?
  6. W

Tamamdır hocam çok sağolun bu saate kadar sizleri meşgul ettim. Ona rağmen bu saatte yazdığınız için de ekstradan teşekkür ederim.
  7. W

Anladım peki son bir soru daha sorayım. Bildiğiniz gibi Nvidia ekran kartlarının DLSS, Ray Tracing gibi AMD ekran kartlarının da FSR gibi özellikleri mevcut. Peki Intel ekran kartlarında bu tarz bir özellik var mı acaba?
  8. W

Anladım hocam peki 2600x ile çok darboğaz yapar mı onu da sorabilir miyim?
  9. W

Peki B580 ekli sistem GTA V RDR2 gibi oyunlarda ve CS2, Valorant gibi oyunlarda performansı nasıl olur?
  10. W

Tamamdır teşekkür ederim. Araştırdım ve aklıma yattı bu fikir. İşlemci ve Anakartla herhangi bir sorunu olmaz değil mi?
  11. W

Hocam ekleme için biraz çabalayacağım fakat yine de en kötü ihtimali baz alarak da düşünmem gerekiyor. Zaten yaz için sistemi köklü bir değişiklik ile değiştireceğim ama şuan da dediğim gibi bütçeme uygun olursa daha iyi olur. 1741562074 Hocam şuan ekran kartı ile yenilemeye başlayacağım...
  12. W

Abiler yaklaşık 13 bin TL bütçem var ve 2. el çok tercih etmek istemiyorum. Taksitle zaten 15 bine kadar çıkar fiyatlar. Sistem özelliklerimi de yazayım. MSI B450-A PRO MAX Anakart, AMD Ryzen 2600X İşlemci, 16 GB Ram, Gigabyte AMD Radeon RX570 4GB Ekran Kartı. Hem sistemle uyumlu hem de fiyat...
  13. W

Başlıkta da görüldüğü gibi. https://www.gamegaraj.com/urun/inno3d-rtx3060-twin-x2-12gb-192bit-gddr6lhr/ ekran kartı alınır mı? Herhangi bir sorun olduğunda zorluk yaşar mıyım?
  14. W

Ryzen 5 2600X ile RX 7600 darboğaz yapar mı ?

Ya 2. el alma fikrine pek sıcak bakamıyorum çünkü sonuçta ne olacağını bilemem. Ama eğer yaşadığım yerde bazı bilgisayarcılardan bulursam düşünebilirim. Onun dışında dediğin gibi düşünüyorum. Yüksek ihtimalle 7600 ekran kartını alabilirim ya. Ama yine de biraz daha düşüneyim diyorum. Ek olarak...
  15. W

Ryzen 5 2600X ile RX 7600 darboğaz yapar mı ?

Peki ekran kartı tercihi olarak Nvidia mı yoksa AMD mi seçmeliyim ayrıca RX 7600 ekran kartının Nvidia muadili nedir ?
Geri