watseN isimli üyenin son içerikleri

1. W

Ekranı Kaliteli Tablet Önerisi (25-30K Bütçe)

Önerilerinizi bekliyorum.
  2. W

Xiaomi Pad 7 de çok önerilen modeller arasında. Acaba bütçeyi hiç bu kadar yukarı taşımadan da istediğim özellikleri/verimi alabilir miyim?
  3. W

Lenovo F/P olarak da çok çekici duruyor ama dediğim gibi inceleyen göremedim yabancı kaynaklardan izledim biraz. 3 yıl Android 4 yıl güvenlik güncellemesi veriyormuş sanırım. Mağazadan da bir incelemek lazım arayüzü nasıl vs. diye. Honor dediğiniz gibi destek süresi sıkıntı ama tablette bu...
  4. W

Herkese selamlar, Telefon olarak iPhone baz modellerden kullanıyorum. Büyük ekranlı telefonları sevmiyorum hem ağır oluyorlar hem de cebe sığmıyorlar. Bu sebeplerden dolayı kendime bir tablet almaya karar verdim. Daha önce hiç uzun süreli tablet kullanmadım. Bu yüzden epey bir araştırma yapmam...
  5. W

EA Play eski fiyattan yenileme

Selamlar, aynı mail bana da geldi ama hangisini kastediyor anlayamadım. Mevcut üyeliğim Play Pro fakat 1000₺'ye yenilemesi bence saçma olurdu sonuçta şu an 4000₺ falan olması lazım. Mail'de açıkça belirtseler sorun olmayacak fakat ne olduğu belli değil, neye göre yenileyeceğiz bilmiyorum...
Geri