Wawys isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yardım Kulaklık kablosu düğüm oluyor

Hocam kulaklığın bükülen kısmını çok döndürüyorsunuz düğümün tersi yönünde çevirmeniz gerekli.
  2. W

Technopat Sosyal Saçmalığı

Hocam bence insanlar kadrosu için oraya yazıyor çünkü bilgili insan dolu aslında orada. Ama tabi bir çoğu soranı aşağılamakla yükümlü. :/
  3. W

IP ban da neymiş bir forumda ya? Neyse hocam hoşbulduk ama gerçekten hoşbuldum güzel bir forum buradan devam ya. Çünkü bu sorunlar tartışılacak şeyler değil artık bayağı büyüdü binlerce insan var. Bunun da önüne geçilmez bence ama Allah'tan yıllardır takip ettiğim Abdullah Hacıgül hocamın forumu...
  4. W

Ha bu arada bir arkadaşım bir fikrini kimsenin fikrini işgal etmeden açıklamasına rağmen hakaret yemiş, üstüne ceza almıştı. Hakaret eden bir uyarı bile almamıştı hala cevap yazıyordu.
  5. W

Selamlar arkadaşlar, Evet, bir Technopat Sosyal için yakınma da benden gelsin dedim. Öncesinde 2 uyarı daha yemiştim(-de/-da eki, ve nokta koymadığım için) ama bu beni bir yandan gülümseten bir yandan da -ne saçmalık lan bu- dedirten bir uyarı aldım. Fotoğrafta görülen mesajı ben Salı günü...
  6. W

R3 2200G Doom drop sorunu

Ya hocam anlamadım ki kasam fansız stok fan var sadece ama GOW u falan rahat oynuyorum ama bu oyunda boyle internette adamlar rahat oynuyor anlamadım sizce crack yukleyince düzelir mi bir kişi önermişte
  7. W

Bu arada hocalarım bir şey diyeceğim God of War ı falan sıkıntısız oynayabiliyorum elden ring falandır
  8. W

Sekiro Gamepad i görmüyor

Bu arada gamepadde sıkıntı yok GOW, elden ring te falan sıkıntısız çalışıyor
  9. W

Sekiro Gamepad i görmüyor

Selamlar, Steam üzerinden Sekiro: Shadows Die Twice sahibiyim. 1, maksimum 2 ay önce indirdim ve Torima TRM-P2 marka gamepadim ile sorunsuz oynadım. Sınavlar için falan baya bir ara verdim pc de oyun yüklü silmedim bir şey yapmadım ama oyun şu anda gamepadi mi algılamıyor. Neden olduğunu...
  10. W

Hayır Steam den 1748692845 Dosyaları dogrulama yaptım sıkıntı yok onda
  11. W

Hocam bende anlamadım driverim son sürümde diğer oyunlarda bir sıkıntı yok (valorant, elden ring, sekiro falan) bu oyunda boyle bir şey oluştu vulkan da bile aynı sorun (bu arada biraz sert yazmış olabilirim kafam dağınıktı kusura bakmayın)
  12. W

şaka yaptığınızı düşünüyorum(!) ya okumadınız ya da bilginiz yok
  13. W

ramim 16 apuya gelen ram driver üzerinde 2 gözüküyor sistemi toplayalı bir 3 4 ay olmuştur ama temiz gözüküyor 1748686950 İşlemci ısınması ama oyunda menüde bile var u sorun pc yi yeni açtıgımda sıcaklıklar 40 küsürde iken bile var
  14. W

Selamlar, Selamlar, Az önce Steam'den 6 saatin sonunda Doom'u indirdim. Fakat oyunda bütün ayarları en aşağı çeksem de fenasal drop giriyor, 2 saniyede falan bir drop giriyor. Vulkan'a aldığımda crash veriyor. Nasıl çözerim? İnternetten testlere baktıgımda rahat 60 FPS'le oynuyordu adamlar...
  15. W

SteamTools güvenilir mi?

Arkadaşlar fahiş oyun fiyatları yüzünden oyun alamadığım bu zamanda böyle bir programla karşılaştım. Uygulamayı açıyorsunuz Manifest dosyalarını üstüne sürüklüyorsunuz restart steam diyorsunuz işlem tamam. Bir kere yapsak sonra silsem denetim masasından bir de malwerebytes den tarama yapsam bir...
Geri