way2ttie isimli üyenin son içerikleri

1. W

msi mag forge 100r birden led ler gitti

Hepsini yaptım ya sonuç değişmiyor. 1 tane muhakkak yanmıyor ve renk değiştiremiyorum. Ama fanlar çalışıyor yada bütün fanların led leri yanıyor sadece aynı anda değil. Mesela kablo tak çıkar yaptığımda bazen ön 3 led yanıyor o kabloyu takmasam da yanıyor ama sonraki kabloyu taktığımda bu sefer...
  2. W

Bugün tekrardan kabloları çıkarıp taktım çoklayıcımı deniyor tam bilmiyorum oraya giren kabloları takıp çıkardığımda led ler geliyor ama 1 tanesi muhakkak yanmıyor kabloları sıralı ile çıkarınca bazen ön 3 ten birisi bazen arkadaki yanmıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir kasanın önündeki...
  3. W

Selam MSİ Mag Forge 100r kasa ve msi h610m anakartım var kasanın fanları çalışıyor ama led ler yanmıyor ( daha bugün yanıyordu oysaki ) hiç bir ayar yada bir şey yapmadım kabloları kontrol ettim sağlam gibi duruyor neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı yada nasıl düzeltebilirim.
  4. W

RTX 3050 Devri Bitti mi sizce?

4 gb olsada üzün bir süre bitmez.
  5. W

Windows key ogrenmek

Merhabalar benim ufak bir teknik desteğe ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yeni bir pc aldım ve windows yükledim, windows yüklemiş olduğum pc ye, eski kasamdaki din yükle hdd yi bağlasam herhangi bir sıkın ti olurmu ve bağlayınca din key i nasıl öğrenebilirim.
  6. W

Balığıma noldu bilen var mı can çekişiyor kaç gündür

Akvaryum un çok pis orda yaşaması bile mucize. Ilgilenecek sabrın, vaktin yok ise hiç bulaşma o işlere.
  7. W

Uygun PC önerisi

😪😪😪
  8. W

Uygun PC önerisi

Valla ben 12 30 da filan aldim
  9. W

Vatan PC Geldi Alırım H.o

HO benimkisi daha montaj aşamasın da bile değil xd
  10. W

Uygun PC önerisi

Kötü olmuş :( yani sistemleri genelde akşam çıkartırlar bu sabah cıktı.
  11. W

Ryzen 5 5600g alamya değermi?

Güzel bir indirim yakalarsan alınır tabii ki de.
  12. W

Uygun PC önerisi

Bekleyec3k durumun var ise biraz daha bekle bence. Ben de 2 aydır pc alacağım diye bakınıyorum işte en son vatan da çıkan 2060 li sistem kafama yattı ve aldım.
  13. W

Uygun PC önerisi

Yani insan bilemiyor şuan bunu alsan acaba yarın daha iyisi gelirmi. Karar i senin vermen lazım bu pc seni idare eder mi? ! Ne tarz oyunlar oynuyorsun.
  14. W

Uygun PC önerisi

Forum u takip et uygun sistem geldimi illaki paylaşıyor insanlar.
  15. W

Hazır Sistemlerde İndirim

Daha hazırlanıyor diyor yaparlar %1 lik bir indirim.
Geri