hocam çok laptop kullandım ve pc mühendisliği son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda anakart teknisyenliği yapan birisiyim güncel hiç bir laptobu önermiyorum...
ben zaten 32 olsun diye demedim knk hesaplayarak gittim 0 rame para vermesin ve daha ekran kartı almamışken bence hiç gerek yok 10 k ekran kartına vermeye...
kanka ben sana şöyle toplayayım benim kendiş fikrimce sende cs oynuyorsun bende 14k işlemci sıfır şekilde 7 k msi anakart ram bence 2. elde temiz ramler var...
o zaman 200 de kalacak kanka kupon bikmiş olabilir epeyin sitesinden yönlendir kendimi şu linkden https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650-a-wifi.html
vallaha kanka çok araştırdım donanımdan anlarım kullandıkları kondansatör kalitesi vs üst düzey ben bu fiyata daha iyisinin olmayacağına eminim sepette troy...
kanka sen bana güvren al geç oc falan yapmayacaksın aten biosa gir sade pbo ayarlarını yap ama youtubeden bakarak halledersin kalan bütçeni ekran kartında...
yani şuan mantıksız gibi duruyor ama ilerde 6800xt ya da 5070 alabilirim amacım güçlü bir işlemci kimse söylemez ben diyeyim bilgisayar mühendisliği son...
kanka ilerde 9800x3d almak hayalşm var sadece cs oynuyorum ekrankartı dert değil 2070s e oc yaptım kas gücünde 3060 ti gücü alıyorum fpslerim yeterli 5600...
kanka sen ömürlük bişi topluyorsun demekki ona bişi diyemem ben üniversite öğrencisiyim her detay benim için çok önemli ben şuanda ram eksiğim var sadece...