Wdarkneess isimli üyenin son içerikleri

1. W

Yardım BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN EN UYGUN WİNDOWS LAPTOP

verdiğin donanımların bulunduğu bildiğim pek bi sorunu olmayan laptop yok. 3070TI'lı bir hp omen var hp omen'ın herhangi kronik bir sorunu var mı?
  2. W

çok ağır programlar kullanmayacağım ama işlemci güçlü olsun istiyorum yine de. ve ekran kartı da olsun istiyorum nvidianın cuda çekirdekleri için.
  3. W

Arkadaşlar 70-80K arası bir bütçem var bilgisayar mühendisliği için windows laptop arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. W

RX 9060 XT EKRAN KARTI KULLANILMIYOR

Driverları da kurdum kk sanırım
  5. W

Ekran kartında kk
  6. W

Arkadaşlar benim ryzen 5 7500F işlemcim, RX 9060 XT 16gb ekran kartım var. Spiderman 2 oynarken fark ettim, oyun çok kasıyordu, ekran kartım kullanılmıyor sanırım. Nasıl aktif hale getiririm
  7. W

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP104

Arkadaşlar Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP104 Amd Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB SSD RTX4060-8GB 140W nasıldır? Soğutması hakkında bir şeyler duydum ama bir de forumlara bakayım dedim.
  8. W

Yardım OYUN/AĞIR PROGRAMLAR İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP104 Amd Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB SSD RTX4060-8GB 140W nasıldır? Herhangi bir kronik sorunu vesaire var mıdır?
  9. W

Yardım OYUN/AĞIR PROGRAMLAR İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar maksimum 45K bütçem var unreal engine gibi programlar kullanacağım ve güncel oyunlar oynayacağım. Ne önerebilirsiniz
Geri