Weiqing isimli üyenin son içerikleri

1. W

Çözüldü✓ 4070super sistem önerilerinizi bekliyorum

bazı sistemlerde sogutucusuz satıyorlar ama ssd olmadan satılan hiç görmedim 1714417968 link bu inceleyebilirsin https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
  2. W

6yil yetsin kafi sonra heralde 6000 serisi cıkmış olur
  3. W

valla kral 16gb alıp 5-7yıl içinde anakart ve işlemciden ram vs yükseltirim artik o zamanda 6000 serisi mi olur bilmem ama bakarım(bizim agalarin aile kütüphanesine girdim bitirmem 5 senemi alabilir 😅)
  4. W

sorma reis kenardan köşeden arttira arttira anca bu kadar 😅
  5. W

reis valo cs lol vb oyunlara tövbeliyim oynayamadığım eski efsanelerden başlayıp yeni oyunları bitirme düşüncem var
  6. W

valla yalan olmasın benim bütçe 55bindi 51,6k kasaya gitti şuan elimde 3,4 bin var uyguna alabileceğim bir şey yoksa az daha biriktirip 2k monitor çekicem
  7. W

@yolyordam35 @quistin ikinizede çok çok teşekkür ederim bana kalsa bi elektrik kesintinde kasayı çöpe atardım 1714404896 ellerine sağlık kral aklimda bulundururum
  8. W

şuanlık bi monitörüm yok kasayı aldıktan sonra almayı düşünüyorum varsa bi tavsiyeniz çok mutlu olurum
  9. W

reis sivi soğutmayı kaldırıp şöyle yaptım. 1-2 ay sonra phantom spirit alsam bana yeter mi?
  10. W

ramleri bende en azindan 1x16gb 6000mhz cl30 almak istedim sonradan 1 tane daha alirim diye bakıyordum ama secenekler arasında hiç göremedim
  11. W

@yolyordam35 @quistin ikinizede çok teşekkürler bütçem dahilinde şuanda son durum bu şekilde ilerde yapmamı gerektiren bi tavsiyeniz var mı
  12. W

peki quistin'tinin dediği gibi 4070s ti yapıp ram ve ssd yi kıstıktan sonra iyi bir işlemci almak beni 5 6 sene rahatlatir mı
  13. W

ustam bu amd ekran kartları iyi mi ? biraz forumlara baktımda herkes nvdia alırım kafam rahat uğraşmama gerek kalmaz vb şeyler yazmış
  14. W

ustam benden soğutucu dahil max 50 binim var başka bi tavsiyen var mıdır
  15. W

bilgisayar parçalarından çok anlamıyorum önümüzdeki 5-6 sene kafam rahat oyun oynamak istiyorum daha iyi bir sistem ya da özelleştirme ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Zaman ayıran herkese teşekkürler sistem linki: https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
Geri